Baiat de 3 ani, omorat de medici. Ce i-au facut acestuia, fara sa gandeasca macar

Publicat: 13 iul. 2018, 15:47 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Jake Stanley, in varsta de 3 ani, a fost omorat de medicii fara ratiune.

Baiatul de 3 ani omorat de medici, fara sa gandeasca. Copilul care era descris drept „minunatul copil mic” de parintii lui, a murit dupa ce i-a fost administrata o doza mare de medicamente la spital.

Jake Stanley a fost dus de urgenta la spital dupa ce a intrat in convulsii; convulsii cauzate de conditia grava de sanatate pe care o avea de cand s-a nascut.

Prima concluzie a medicilor a fost ca baiatul sufera de o incapacitate a organismului de a furniza anumite lucruri, totul fiind vag pentru ei. Baiatul necesita o atentie medicala speciala.

Medicul care l-a consultat pe baiat, Christopher Summer, a spus ca a fost o confuzie in spitalul Whitson in acea zi. Parintii baiatului, Anne-Marie si Ian, au spus ca Jake a fost un copil minunat care avea toata viata inainte.

Baiat de 3 ani, omorat de medici

Baiat de 3 ani, omorat de medici. Ce i-au facut acestuia, fara sa gandeasca macar„Fiul nostru, Jake, a fost un copil de minune. Tot timpul zambea, tot timpul era vesel. A adus foarte multa bucurie in vietile tuturor celor care l-au intalnit. Jake iubea sa cante si sa danseze. Mereu ne binedispunea pe toti si ne facea sa cantam cu el in masina, pe piesele de la radio.”

Mama baiatului adauga ca nu puteau avea un copil mai bun si mai saritor, implicat si grijuliu.

„Lui ii placea sa se implice in toate treburile casnice. Mereu ajuta la spalatul vaselor. Nu puteam sa avem un copil mai bun de care sa fim asa de mandri. Acum ne gandim cu tristete ca fratele lui nu o sa-l cunoasca niciodata pe Jake si nu o sa mai aiba un frate mai mare. El nu va sti niciodata cat de mult il iubea Jake.”

Baiat de 3 ani, omorat de medici. Ce i-au facut acestuia, fara sa gandeasca macarAnne-Marie si Ian Stanley sunt sfasiati de aceasta veste si inca spera sa nu fie reala. Nu le vine sa creada ce s-a intamplat. „Nu am cuvinte sa descriu ce simt acum, ca Jake a fost luat de langa noi.”

Familia lui Jake spera ca, in numele decesului sau, sa se traga un semnal de alarma catre spitalul Whiston. Spera ca sectia de pediatrie sa fie analizata de acum ca sa nu mai moara si alti copii.  Spitalul investigheaza cauzele decesului baiatului; investigatie care subliniaza protocolul adiministrarii medicamentatiei.

Baiatul de 3 ani omorat de medici, fara sa gandeasca. Ce i-au facut acestuia

Publicat: 13 iul. 2018, 15:47 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă