Aurelian Temişan, primele declaraţii despre scandalul în care este implicat George Burcea. Ce spune naşul actorului despre episodul cu drogurile

Publicat: 26 Feb. 2020, 11:53 Vedete

Informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la faptul că George Burcea a fost prins sub influenţa drogurilor la volan au şocat o ţară întreagă. Naşul actorului a făcut declaraţii pe tema acestui subiect, încercând să îşi sprijine finul în aceste momente dificile.

Potrivit comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare.

„La data de 21 februarie a.c, în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic un  bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe bulevardul Eroilor din Orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul  indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București, în vederea  prelevării de mostre biologice de sange și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se menționează în comunicatul poliției.

Se pare că aceasta este și motivul despărțirii dintre cântăreață și soțul său, deoarece artista nu poate accepta că tatăl copiilor ei a consumat substanțele interzise.

În „apărarea” actorului a venit Aurelian Temişan, care a ţinut să scrie câteva rânduri cu privire la lucrurile care s-au întâmplat în ultima perioadă.

„- Nu suntem perfecti. Dar in toata imperfectiunea noastra avem atat de multe de daruit.
– Naste frumosul in jur si apoi priveste-ti in ochi fericirea creata.
– Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau.
Idei… trairi… viata… sentimente… II #temisan II”, a scris Aurelian Temişan pe contul său de Instagram.

Prima reacţie a lui George Burcea în scandalul drogurilor

Mai multe publicaţii au relatat faptul că George Burcea ar fi fost prins sub influenţa substanţelor interzise la volan.

Contactat de presă, George Burcea a răspuns politicos la telefon, dar când a auzit despre ce e vorba a închis apelul, potrivit spynews.ro

Publicat: 26 Feb. 2020, 11:53 Vedete
Pe aceeași temă