Aurelian Temişan, dezvăluiri despre cel mai greu moment din carieră: ”Am simţit presiunea unei întregi ţări pe umerii mei”

Publicat: 15 Sep. 2020, 11:08 Vedete

Aurelian Temişan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Și-a început cariera în 1989, iar de atunci a reușit să aducă zâmbete ori de câte ori apărea pe scenă. Celebrul artist a vorbit despre cariera sa, dar și despre cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat de-a lungul anilor.

Celebrul artist a reușit să își clădească o carieră de aproape 30 de ani, dar și o familie minunată. În cadrul unui interviu Aurelian Temișan a vorvit despre începuturile sale.

”Treizeci de ani cu de toate. Mă simt minunat în lumina reflectoarelor şi cu cât trece timpul, cu atât mai mult îmi dau seama că am făcut o alegere bună. De fapt, nu ştiu dacă am ales eu sau profesia m-a ales pe mine. A fi pe scenă şi a putea comunica cu publicul este un har, pe care poţi să îl ai sau nu. Mulţi veniţi, puţini rămaşi, cum se spune. Sunt foarte mulţumit cu ceea ce mi se întâmplă şi pentru asta îi sunt dator vieţii”, a dezvăluit artistul, potrivit clickpentrufemei.ro

Care a fost cel mai greu moment din cariera sa

Totodată, artistul a povestit și care a fost de departe cel mai greu moment din cariera sa: ”Cel mai greu moment a fost atunci când am participat la Cerbul de Aur, din partea României, evident. N-am să uit niciodată, am simţit presiunea unei întregi ţări pe umerii mei, pentru că toţi aşteptau imposibilul de la reprezentatul României. Oricât de bine am cântat, nu a contat, erau alte „jocuri“ la momentul respectiv. Dar a fost bine, ca şi participare”, a mai povestit Aurelian Temișan.

Cât despre căsnicie, Aurelian Temișan consideră că nu există o rețetă standard pentru a menține flacăra iubirii aprinsă, totul depinde dacă ambii parteneri își doresc să o ia pe același drum.

”Nu ştiu dacă există reţetă pentru continuitate şi pentru constanţă într-o relaţie, ci pur şi simplu ţine totul tot de o „loterie“ invizibilă, ca să spun aşa. Suntem datori să ne înţelegem. Nu suntem datori să stăm împreună, dacă nu ne mai înţelegem, dar suntem datori să ne înţelegem, să ne cunoaştem stările şi să lăsăm de la noi atunci când simţim că situaţia se tensionează, tocmai ca să nu se creeze acele conflicte”, a spus artistul.

Publicat: 15 Sep. 2020, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă