Au mers sa viziteze o inchisoare abandonata si au facut cateva poze, dar au crezut ca nu vad bine cand si-au dat seama ce apare intr-un colt: „Cand ne-am intors…”

Publicat: 11 ian. 2018, 18:32 Autor: madalina m. News 3

Un cuplu a decis sa faca recent o excursie nu tocmai obisnuita. Originari din Marea Britanie, cei doi au mers pana la o inchisoare abandonata din Cornwall, acolo unde au vrut sa faca mai multe poze.

Cand s-au asigurat ca sunt singurii vizitatori, cei doi s-au apucat de realizat acele imagini, dar si-au dat seama rapid ca ceva nu e tocmai in regula. Abia acasa au observat detaliile infricosatoare si cand au marit cateva dintre poze au simtit fiori pe sira spinarii.

Tony Ferguson a mers alaturi de sotia sa Bev sa viziteze acea inchisoare numita „Bodmil Jail”. Excursia celor doi nu a fost chiar cea mai romantica din cate exista, pentru ca locul e cunoscut drept unul dintre cele mai bantuite din Anglia.

Au mers sa viziteze o inchisoare abandonata si au facut cateva poze
Cei doi englezi s-au incumetat insa sa mearga si sa faca poze pentru ca, au marturisit ei, nu prea credeau in povestile cu fantome. Au avut in fata ochilor, insa, proba contrarie, atunci cand s-au uitat pe pozele facute in inchisoare.

In una dintre poze a aparut un barbat despre care legenda spune ca ar fi ultimul pe care oamenii legii l-au spanzurat la Bodmil. William Hampton fusese condamnat si a fost executat pe data de 20 iulie 1909, dupa ce si-a omorat iubita de doar 16 ani in casa parinteasca a acesteia.

Tony, care locuieste in orasul Southampton, a auzit si zgomote ciudate cand a vizitat inchisoarea Bodmil. El a marturisit ca la un moment dat luminile s-au facut albe, dupa care a observat o entitate supranaturala cum apare din senin pe unul dintre coridoare.

Au mers sa viziteze o inchisoare abandonata si au facut cateva poze
Mai mult decat atat, barbatul care a facut acele poze alaturi de sotia sa a mai povestit ca se auzeau si tot soiul de zgomote, desi nu mai era nimeni prin preajma.

„Am asistat la momente infricosatoare, se puteau auzi zgarieturi, lovituri si am vazut si un soi de ceata, dar si umbre care se miscau peste tot”, a spus Tony Ferguson.

„Cei de la inchisoarea Bodmil au verificat toate acestea, si ei au avut momente similare. Cand ne-am intors si le-am aratat pozele au fost socati de ce au vazut ca surprinsese aparatul de fotografiat”, a mai adaugat englezul.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 11 ian. 2018, 18:32 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă