Atractii turistice 2019. Locurile cool pe care toata lumea le va vizita anul viitor!

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:32 Life

Printre aceste locuri superbe se numara si un oras din Romania!

Atractii turistice 2019! Cele mai cool destinatii pe care multi turisti isi vor dori sa le viziteze, in anul ce urmeaza, au fost selectate de catre revista National Geographic. Destinatiile sunt unele de vis, iar prima pe lista recomandarilor este Setouchi.

Atractii turistice 2019! Destinatii uimitoare, la mare cautare, anul viitor!

Orasul japonez e considerat o alternativa foarte buna la aglomeratia din metropolele ceva mai cautate din arhipeleag. Anul viitor acolo va avea loc Cupa Mondiala de rugby.

Si Antarctica si-a facut aparitia pe aceasta lista. Asta deoarece, in 2019, se vor aniversa 200 de ani de la expeditia lui William Smith, in 1819. Momentul inedit vine la pachet cu o croaziera programata pe un vas care reia dimensiunile ambarcatiunii folosite acum doua secole. Va putea transporta 100 de pasageri, iar traseul va include vaslitul alaturi de balene si vizita unor colonii de pinguiuni, alaturi de tabere nocturne pe calota polara.

Atractii turistice 2019. Locurile cool pe care toata lumea le va vizita anul viitor!

Pittsburgh, un oras ceva mai industrial din Statele Unite ale Americii, a fost inclus in acest circuit turistic, datorita unei expozitii care a fost dedicata calatoriei pe Luna, cu Apollo 11, la Centrul de Istorie Heinz.

Corsica a inceput sa devina tot mai accesibila pentru pasionatii de calatorii, iar acest aspect nu a ramas neobservat de catre cei de la National Geographic. Cultura franceza, dar si cea italiana ofera un profil unic si special acestei insule.

Atractii turistice 2019. Un oras din Romania e inclus pe lista!

Orasul din Romania ales drept o destinatie cool, pentru anul viitor, este Sibiul! Ce recomanda acest loc este in special gastronomia, in ochii strainilor, pentru ca face parte din regionala europeana de specialitate. De-a lungul anului 2019, Sibiul va gazdui o serie de evenimente culinare, dar si diverse targuri de profil, sau festivaluri, fiind promovata diversitatea gusturilor din zona.

Atractii turistice 2019 locurile cool pe care toata lumea le va vizita anul viitor

O alta atractie o reprezinta Cambodgia. Hotelurile luxoase, templele si ruinele pierdute in jungla i-au fascinat mereu pe turisti. In insulele Alila Villas Koh Russey si Six Senses Krabey Island vor fi inaugurate doua noi complexuri ecologice, anul viitor.

Orasul San Miguel de Allende, din Mexic, este numit Capitala Culturii Americane, in 2019. Acesta e aflat pe lista UNESCO din anul 2008 si este o metropola care combina turismul cu mediul creativ dezvoltat in galeriile de arta si cafenelele din zona.

Kwazulu Natal, din Africa de Sud, este noul centru de interes pentru marii amatori de safari. Turistii au parte acolo de o atmosfera incitanta, pentru ca pe langa peisajele de vis, mai pot sa se bucure si de privelistea animalelor salbatice, cum sunt elefantii sau rinocerii, din parcul Hluhluwe-Imfolozi.

(sursa: mediafax.ro)

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:32 Life
Pe aceeași temă