Atac armat! 16 persoane au fost omorâte, după ce un bărbat deghizat în polițist a intrat cu forța în case

Publicat: 20 Apr. 2020, 08:35 Arhiva

Atac armat! 16 persoane au fost omorâte. Un atac armat a avut loc sâmbătă noaptea în Canada. Nu mai puțin de 16 persoane și-au pierdut viața în urma atacului de pe teritoriul canadian.

În cursul nopții de sâmbătă, un bărbat care s-a deghizat în polițist a intrat peste oameni, în casele lor. Oamenii legii l-au arestat imediat pe Gabriel Wortman, bărbatul de 51 de ani care s-a deghizat în polițist. Incidentul a avut loc în provincia Nova Scoția din Canada, arată Mediafax.

Atacatorul fusese urmărit de poliție timp de 12 ore. Oamenii legii au descoperit mai multe persoane decedate într-o casă mică din orașul Portapique, la 130 de kilometrii de Halifax. Oamenii legii ar presupune faptul că atacatorul de 51 de ani și-ar fi ales prima victimă, apoi ar fi tras la întâmplare. Una dintre victime era Heidi Stevenson, de 23 de ani, care făcea parte din Poliția Regală Canadiană.

„Acesta este unul dintre cele mai lipsite de sens acte de violenţă din istoria provinciei noastre”, a declarat premierul Stephen McNeil.

Publicat: 20 Apr. 2020, 08:35 Arhiva
Pe aceeași temă