Asta da relaxare! Tocmai s-a deschis prima sala de yoga subacvatica din lume! Privelistea e una superba

Publicat: 07 mai 2018, 21:40 Autor: madalina m. Life

Prima sala de yoga subacvatica a fost inaugurata recent.

Momentele de relaxare au capatat un nou inteles pentru femeile care au ales sa petreaca o ora departe de agitatia cotidiana. Cursantele au avut parte de un tratament inedit si o priveliste absolut superba in prima sala de yoga subacvatica din lume.

Mai mult, prima sala de yoga subacvatica e localizata si intr-un taram de vis, fiind o alegere ideala pentru cei aflati in vacanta si care vor sa scape de stresul acumulat. Totodata, prin peretii de sticla ai salii pot fi vazuti si tot soiul de pesti multicolori.

prima sala de yoga subacvatica din lume

Yoga este ceea ce in mod traditional numim „invatatura eliberarii”. Tocmai la acest lucru s-au gandit si arhitectii care au creat acel loc din Maldive, in care orice doritor poate merge sa isi relaxeze atat trupul, cat si mintea.

Prima sala de yoga subacvatica din lume a fost inaugurata de curand, fiind amplasata la ultimul etaj al unui restaurant de acest tip din Maldive. Prin tavanul curbat din sticla isi fac aparitia mereu si peste colorati, alaturi de alte creaturi marine.

In urma cu o luna, prima sala de yoga subacvatica din lume si-a deschis pentru prima data portile, iar cea care a tinut primul curs a fost celebra Jessica Olie, un instructor celebru care practica aceasta tehnica de foarte multi ani.

prima sala de yoga subacvatica din lume

Pentru ca locul e unul unic in intreaga lume, o data pe luna doritorii pot merge si la un curs de meditatie. Desi resortul in care e amplasata prima sala de yoga subacvatica din lume oferea deja cursuri de acest tip, designerii s-au gandit sa mute totul la cativa metri in ocean.

Prima sala de yoga subacvatica din lume s-a deschis pe data de 1 mai a acestui an, iar fiecare ora de curs costa aproximativ 95 de dolari. „M-am gandit la multe idei prin care sa ii facem pe turisti sa se relaxeze mai mult, iar cum privelistea e absolut fascinanta la cativa metri in ocean, am mutat cursurile de yoga acolo.

Totul a fost un mare succes, deja nu mai avem locuri la cursurile viitoare, pentru ca multi invitati au marturisit ca se vor intoarce si si-au facut si cate o programare. Ne bucuram ca oamenii vor sa invete aceasta tehnica desi sunt in vacanta”, a povestit una din reprezentantele resortului de lux din Maldive. Prima sala de yoga subacvatica din lume se afla la o adancime de peste 6 metri in ocean.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 07 mai 2018, 21:40 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă