Alessandra Stoicescu se bucură de o vacanță de vis în Maldive, alături de familie

Publicat: 17 nov. 2021, 11:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Alessandra Stoicescu își planifică, alături de soțul ei, două vacanțe pe an. De zilele lor de naștere. Acum, tocmai ce au bifat-o pe a doua, în Maldive, un tărâm de vis.

De ziua lui, soțul Alessandrei Stoicescu, Sergiu, și-a dorit o vacanță alături de fetele lui, la căldurică, pe plajă, cu picioarele în nisip. 50 de ani va împlini bărbatul, iar dorința i s-a îndeplinit! Zâna cea bună a fost chiar soția lui.

A ”pocnit” din bagheta magică și Maldive a fost destinația lor, alături de Bianca (24 de ani), fața lui Sergiu din prima căsnicie, și de Sara (2 ani), micuța celor doi. Acolo, raiul pe pământ! Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Alessandra Stoicescu: ”Sara mi-a împlinit viața”

De când a început să vorbească, Sara este o adevărată provocare pentru părinții ei care nu știu cum să mai țină pasul curiozităților pe care micuța le are.

Sergiu o provoacă la discuții, iar Sara să vezi ce ne organizează. Știe ce își dorește. Are o personalitate puternică. Mă și ceartă, îmi zice să nu plec de lângă ea. După un „NU” puternic îmi mai bagă și un „te rog, mama”, iar acel „te rog” îmi rupe inima. Abia aștept să ajung acasă la ea. Mi-a împlinit viața, mi-a schimbat toată lumea într-un mod miraculos”, a povestit vedeta Antenei 1 pentru evz.ro.

Culmea este, că toate scenetele pe care a început să le facă, micile gesturi, mimica, nu este copiată de la niciunul dintre părinți, nici de la copiii de la grădiniță, ci îi vin natural, de parcă este o mică actriță.

Să vezi cum este cu băieții care îi plac. Îi plac băieții mai mari, adică adulți chiar și se așează pe jos, din nimic, și zice așa prefăcut că a căzut. Dar se uită în ochii lor, cade și apoi zice să fie ajutată că a căzut. Nu știu unde o fi văzut. În mod evident nu a văzut la nimeni, e în ea”, a mai declarat vedeta.

 

Publicat: 17 nov. 2021, 11:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă