ASAP Rocky, condamnat in Suedia! Ce se intampla cu rapperul pentru care a intervenit si Donald Trump VIDEO

Publicat: 18 Aug. 2019, 11:45 Vedete

Cazul cantaretului pentru care a intervenit si presedintele american Donald Trump capata noi proportii.

ASAP Rocky, condamnat in Suedia! Artistul american de culoare a fost retinut inca de pe data de 30 iunie din acest an. Vedeta va fi pusa sa achite si anumite daune, iar instanta de judecata l-a gasit vinovat pe tanar.

Instanta suedeza l-a gasit vinovat de agresiune pe ASAP Rocky. Rapperul nu era prezent in capitala Suediei cand a fost pronuntat verdictul. Atat cantaretul, cat si doi membri din echipa sa au fost gasiti vinovati.

ASAP Rocky, condamnat in Suedia

ASAP Rocky, condamnat in Suedia! Ce se intampla cu rapperul

Este vorba despre Bladimir Corniel si David Rispers care erau alaturi de artist cand a avut loc incidentul din urma cu doua luni.
Vedeta a fost incarcerata in tot acest timp, in Suedia. Totusi, instanta de judecata l-a iertat de inchisoare pe ASAP Rocky, noteaza mediafax.ro. Va trebui sa plateasca daune in valoare de 1.300 de dolari catre victima sa.

Cantaretul nu va mai fi tinut dupa gratii in plus, fata de perioada de aproape doua luni pe care a petrecut-o deja in inchisoare. Incidentul violent care l-a trimis pe ASAP Rocky in inchisoare s-a petrecut pe strazile din capitala Suediei, pe 30 iunie.

„Agresiunea nu a fost atat de grava incat sa se impuna o pedeapsa cu inchisoarea”, a explicat judecatorul. „De aceea, acuzatii sunt condamnati la sentinte cu suspendare”, a mai adaugat oficialul suedez.

„Situatia probelor prezentate in acest caz a fost complicata. Procurorul nu a reusit sa dovedeasca faptul ca victima a fost lovita la cap cu o sticla sau ca a fost agresata in vreun fel cu sticle. Acest lucru a afectat posibilitatea de a stabili gravitatea faptei”, a mai adaugat judecatorul care a condus aceasta sedinta.

Artistul a fost incarcerat in Suedia pana pe data de 2 august, atunci cand a inceput procesul. Rapperul s-a predat dupa ce a fost implicat intr-o bataie. Incidentul l-a avut ca victima pe Mustafa Jafri, in varsta de 19 ani.

Milionar la 20 de ani! S-a imbogatit intr-un singur an si acum e celebru in intreaga lume

Cantaretul are varsta de 30 de ani, iar numele sau real este Rakim Mayers. ASAP Rocky este atat producator, model, actor, regizor de videoclipuri, dar si rapper. A debutat in industria muzicala din SUA in anul 2011, iar in anul 2013 si-a lansat primul album – „Long. Live. A$AP”, care l-a propulsat in fruntea topului Billboard 200.

Publicat: 18 Aug. 2019, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă