Asa arata casa in forma de caine! Iata ce ascunde in interior si cat costa sa petreci o noapte acolo

Publicat: 28 nov. 2017, 18:28 Autor: madalina m. Life

Un cuplu din Statele Unite ale Americii se lauda cu faptul ca detin cea mai neobisnuita casa, ce poate gazdui si turisti. Constructia e una incredibila, pentru ca arata precum un caine din rasa beagle.

Cei care detin casa in forma de caine se numesc Dennis si Frances, un cuplu trecut de prima tinerete. Acestia au povestit ca le-au trecut pragul sute de vizitatori si se mandresc cu locuinta lor.

Casa in forma de caine se numeste „Dog Bark Park” si vine la pachet si cu experienta unui sejur intr-o zona rurala din Idaho, langa oraselul Cottonwood.

Asa arata casa in forma de caine

Totodata, locuinta in forma de caine e una destul de mare, gandita pe doua niveluri. La primul etaj pot fi gazduite patru persoane, pentru ca exista doua dormitoare duble.

In zona mai exista si un centru pentru vizitatori, un magazin cu suveniruri, dar si un studio artistic. Acolo cuplul realizeaza sculpturi ce au ca tema tot cainii, pentru ca sunt mari iubitori ai acestor patrupede.

In plus, pentru o noapte petrecuta in interiorul casei in forma de caine, turistii trebuie sa plateasca o suma de 136 de dolari, iar locuinta poate fi rezervata cu ajutorul paginilor web dedicate hotelurilor.

Asa arata casa in forma de caine

Interiorul casei in forma de caine e la fel de incredibil precum exteriorul acestei locuinte. Camerele au fost decorate cu ajutorul sculpturilor realizate de catre cei doi soti care detin casa.

Mai mult, obiectele decorative alese infatiseaza tot caini, iar pe pereti exista si mici tablouri cu mai multe rase de patrupede. Cuplul detine insa un singur caine, un golden retriever, ajuns si el la o varsta considerabila.

Toti cei care au trecut pragul acestei case au marturisit ca s-au simtit ca intr-o poveste, iar cei doi americani le permit turistilor sa isi aduca propriile animale de companie, pentru acestea existand tarcuri speciale.

(sursa: huffingtonpost.com)

Publicat: 28 nov. 2017, 18:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă