Artistul Viorel Nimigeanu a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Publicat: 14 Jan. 2021, 13:06 Arhiva

Artistul Viorel Nimigeanu s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul a fost pictor și profesor clujean.

Bărbatul a fost unul dintre cei mai mari artiști plastici din țară. Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus și a stat timp de șapte zile intubat pe secția de Terapie Intensivă la un spital din Capitală. Medicii nu au mai putut să îl salveze pe artistul plastic. Bărbatul a fost profesor la Universitatea de Artă și Design (UAD). Cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, Muzeul de Artă Cluj i-a organizat o expoziție aniversară în perioada 7 – 25 octombrie 2020, arată Cancan.

A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici din Vrancea, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Potrivit ziaruldevrancea.ro, medicul Gheorghe Șoană se infectase cu noul coronavirus, iar cu puțin timp înainte să moară, analizele arătau că s-ar fi vindecat. Însă organismul medicul din Vrancea a cedat, în urma sechelelor pe care boala i le-a provocat, iar pe 11 ianuarie s-a stins din viață. Bărbatul se afla internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani. Chiar dacă era ieșit la pensie de mult timp, având vârsta de peste 80 de ani, bărbatul și-a continuat activitatea.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 14 Jan. 2021, 13:06 Arhiva
Pe aceeași temă