A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici din Vrancea, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat: 14 Jan. 2021, 11:32 Arhiva

Este doliu în lumea medicală, după ce Gheorghe Șoană s-a stins din viață în data de 11 ianuarie 2021, în spital. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus, iar organismul acestuia a cedat.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, medicul Gheorghe Șoană se infectase cu noul coronavirus, iar cu puțin timp înainte să moară, analizele arătau că s-ar fi vindecat. Însă organismul medicul din Vrancea a cedat, în urma sechelelor pe care boala i le-a provocat, iar pe 11 ianuarie s-a stins din viață. Bărbatul se afla internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani. Chiar dacă era ieșit la pensie de mult timp, având vârsta de peste 80 de ani, bărbatul și-a continuat activitatea.

Un medic și-a pierdut viața după administrarea vaccinului anti COVID-19

În Statele Unite ale Americii a avut loc o tragedie! Un medic de 57 de ani din Florida a decedat la 16 zile după ce a primit prima doză din vaccinul împotriva coronavirusului al companiei farmaceutice Pfizer. Dr. Gregory Michael, un ginecolog în vârstă de 56 de ani, a primit vaccinul la Centrul Medical Mount Sinai pe 18 decembrie și a murit 16 zile mai târziu din cauza unei hemoragii cerebrale, a anunțat soția sa, Heidi Neckelmann, pe Facebook.

”Până acum, nu există dovezi care să sugereze că decesul are legătură cu administrarea serului”, subliniază Pfizer într-un comunicat.

Medicul din Florida, în vârstă de 56 de ani, a dezvoltat o afecțiune rară, numită trombocitopenie severă, care reduce capacitatea corpului de a coagula sângele și de a opri hemoragiile interne. Centrele pentru controlul și prevenția bolilor din Statele Unite au anunțat că vor evalua situația de îndată ce mai multe informații vor fi disponibile.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 14 Jan. 2021, 11:32 Arhiva
Pe aceeași temă