Arnold Schwarzenegger a agresat femei? Declaratiile lui ridica multe semne de intrebare

Publicat: 16 oct. 2018, 18:14 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actorul Arnold Schwarzenegger a recunoscut public că, în trecut, a depăşit de mai multe ori limita cu femeile şi şi-a cerut scuze pentru comportamentul său.

Arnold Schwarzenegger a agresat femei? Într-un interviu acordat revistei Men’s Health, fostul guvernator republican al statului California – acuzat, în 2003, în plină campanie electorală, de mai multe femei de hărţuire sexuală – a spus că a fost primul care şi-a recunoscut greşeala şi că s-a scuzat pentru comportamentul său.

„Îmi pare rău şi îmi cer scuze”, a spus actorul, care a recunoscut că, dacă ar putea, ar da timpul înapoi şi şi-ar schimba comportamentul faţă de femeile pe care le-a întâlnit.

Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că atunci când a devenit guvernator a impus organizarea de cursuri de prevenţie a hărţuirii sexuale, pentru că voia să se asigure că „nimeni, inclusiv eu”, nu va comite o astfel de greşeală.

Arnold Schwarzenegger a agresat femei?

Arnold Schwarzenegger a agresat femei Declaratiile lui ridica multe semne de intrebareCând era guvernator al statului California, în urmă cu 15 ani, Los Angeles Times a publicat un articol amplu în care şase femei îl acuzau pe actor de hărţuire sexuală. Atunci, Schwarzenegger s-a scuzat pentru „comportamentul urât”, dar s-a apărat spunând că „majoritatea acuzaţiilor” erau false.

Actorul şi jurnalista Maria Shriver, nepoata fostului preşedinte american JF Kennedy, au fost căsătoriţi timp de 25 de ani. Ei au divorţat în 2011, după ce Shriver a aflat că Schwarzenegger are un fiu ilegitim.

Arnold Schwarzenegger a agresat femei Declaratiile lui ridica multe semne de intrebareTimp de 13 ani, actorul a nega paternitatea, însă recent a început să vorbească pe conturile de pe reţelele de socializare despre buna relaţie şi asemănarea fizică dintre el şi Joseph Baena, în vârstă de 21 de ani, care merge pe urmele tatălui lui în ceea ce priveşte culturismul.

Publicat: 16 oct. 2018, 18:14 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă