Arheologii egipteni au murit dupa ce au deschis un sarcofag celebru! Boala grava care i-a afectat dupa doar cateva luni! VIDEO

Publicat: 01 Jan. 2019, 12:55 Life
Arheologii egipteni au murit dupa ce au deschis un sarcofag celebru! Boala grava care i-a afectat dupa doar cateva luni! VIDEO

Arheologii si-au gasit sfarsitul la doar cateva luni de cand au deschis un sarcofag.

Arheologii egipteni au murit dupa ce au deschis un sarcofag

Arheologii egipteni au murit dupa ce au deschis un sarcofag celebru

Totusi, inca de la mijlocul secolului XX, foarte multi istorici au sustinut ca acest blestem al faraonilor ar fi unul real. E o ipoteza care i-a inspaimantat dintotdeauna pe oamenii de stiinta si recent a fost publicat si un documentar in care este prezentata o noua teorie.

De asemenea, pana in prezent, in Valea Regilor, de pe malurile Nilului, din Egipt, au fost descoperite 64 de morminte. Locurile de veci au fost deschise si catalogate. Celebrul mormant al lui Tutankhamun a fost cel care i-a imbolnavit pe arheologi.

„Mormantul lui Tutankhamun a fost descoperit in anul 1922. Imediat dupa ce a fost descoperit, au fost raportate decese misterioase printre echipa de arheologi care a descoperit acel mormant. Cele mai multe morti au putut fi explicate medical, insa din 12 persoane prezente la deschiderea sarcofagului, 6 dintre ele au murit in mod misterios in cateva luni”, este prezentat in documentar.

Pentru ca in prezent se cunosc riscurile odata cu intrarea in asemenea morminte vechi de cateva mii de ani, oamenii de stiinta poarta masti speciale. Totul din pricina faptului ca inca exista bacterii care sunt active in materia organica care se afla in stare de descompunere. Bacteriile pot intra prin ranile deschise si se raspandesc ca o infectie, ce duce la deces.

(sursa: express.co.uk)

« Pagina anterioară

Publicat: 01 Jan. 2019, 12:55 Life
Pe aceeași temă