Apariție rară în public a Simonei Pătruleasca, alături de soț! Cum au fost surprinși prin mall

Publicat: 12 ian. 2022, 10:40 Autor: Maria Apostol Vedete

Simona Pătruleasa și soțul ei, afaceristul Sabin Ivanof, alături de fetița lor, au „descins”, zilele trecute, la mall, în Băneasa. Și-au propus o sesiune de shopping, încheiată, însă, fără succes.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof și-au programat o ieșire la mall, alături de fetița lor, însă nu au avut prea mult noroc la cumpărături. Cei doi soți nu au avut ținte, doar ce-o ”pica”. Plimbarea în sine a fost „cheia succesului”, de care s-a bucurat fetița lor.

Au ajuns în centrul comercial și l-au „colindat”. Pas mărunt, priviri în stânga și-n dreapta. Fetița cuplului s-a bucurat cel mai mult, pentru că au atras-o toate vitrinele.

După câteva ture, familia s-a oprit la cafenea. Acolo, cei doi au sorbit din licoarea aromată, în timp ce fetița s-a plimbat pe lângă ei. Ba a și dispărut, la un moment dat, „furată” de imaginea oferită larg de vitrinele luminoase. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cum a depășit Simona Pătruleasa momentele grele din căsnicie

Cu o căsnicie de 14 ani în spate, prezentatoarea și soțul ei formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Este printre puținele vedete care își ține viață personală departe de ochii lumii. Dar recunoaște că în mariajul ei au fost și momente tensionate.

Un moment greu din mariajul lor a avut loc în urmă cu mai mulți ani, atunci când vedeta, însărcinată în 10 săptămâni, a pierdut o sarcină.

La acea vreme, Ingrid avea 5 ani. “Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim… Era foarte micuţă şi a fost dur”, a spus Simona Patruleasa pentru revista VIVA!.

Cred că în orice căsnicie există și momente bune, și momente mai puțin bune, și momente tensionate, se întâmplă tot felul de lucruri. Cred că le-am depășit pentru că așa am simțit, pentru că am comunicat, aveam lucruri în comun și lucruri pe care voiam să le facem împreună în continuare”, a explicat vedeta Kanal D.

Publicat: 12 ian. 2022, 10:40 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă