Simona Pătruleasa: „Cea mai mare bucurie a vieții noastre este Ingrid. Ea este dovada că există miracole”

Publicat: 25 dec. 2019, 21:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant acordat CIAO.RO.

Simona Patruleasa, cum te prinde acest final de an?

Finalul de an ma prinde, ca de fiecare data, cu grija pentru cei dragi, cu bucuria venirii sărbătorilor și cu momente frumoase alături de familia mea.

Cum a fost 2019 pentru tine, si ce asteptari ai de la 2020?

A fost un an cu de toate, cu bune si rele. Un an cu multă agitație, cu program destul de incarcat, și cu momente grele pentru ca am pierdut un om foarte drag, pe unchiul meu.

De la 2020 îmi doresc sănătate și cât mai mult timp cu familia.

Esti un om echilibrat, iar vibe-ul acesta trece foarte usor sticla. Ce faci ca sa fii impacata cu tine?

Cred ca sunt un om pozitiv care vrea mereu sa vadă partea plină a paharului. Sunt perfecționistă in tot ceea ce fac, respect oamenii și imi doresc sa fiu respectata.

Sunt împăcată cu mine, nu am gânduri negative, nu judec pe nimeni și incerc, atât cât îmi sta în putere, sa fac bine in jurul meu.

Intr-o lume care pune, parca, din ce in ce mai putin pret pe mariaj, impreuna cu sotul tau, ai reusit sa construiesti un camin de 11 ani, care a fost umplut si de veselia unui copil. Care sa fie reteta?

Nu exista o rețeta in cazul nostru. Cred ca e foarte important sa fii echilibrat, sa nu faci o furtuna dintr-o discuție in contradictoriu, sa ne respectam și sa avem lucruri multe in comun.

Cea mai mare bucurie a vieții noastre este Ingrid. Ea este dovada ca exista miracole si ne aduce fericire in fiecare zi.

Stii ce am observat. In zilele noastre relatiile functioneaza foarte bine inainte sa vina pe lume un copil, dupa lucrurile se schimba radical, pentru unii chiar definitiv. Cum ati gestionat voi relatia dupa venirea pe lume a copilului?

Este foarte adevarat ca se schimba multe lucruri. Copilul devine prioritate și pot exista si momente de „criza”, in cuplu, dar, cu rabdare și înțelegere, problemele pot fi depășite. Sunt parinti care isi petrec vacantele si fără copii. Noi nu am încercat niciodată și nici nu ne dorim.

Am plecat cu Ingrid in vacanta de când avea 6 luni, și ne -am descurcat perfect, fără bona sau alte ajutoare.

Exista puncte de vedere diferite in ceea ce privește educația copilului. Aici poate sa fie o problema, dar din nou conteaza comunicarea și faptul ca vrem sa luam cele mai bune decizii pentru binele copilului nostru.

Simona, care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta, sfat pe care vrei sa-l trimiti mai departe catre fiica ta?

Mama m-a determinat sa fiu serioasă, constiincioasa, in tot ceea ce fac, sa fiu responsabila, sa respect oamenii, sa fiu punctuală și sa ma descurc in orice situație, oricât ar fi de grea.

Cum arata sarbatorile la voi acasa?

Ascultam colinde când împodobim bradul, și, de fiecare data, suntem impreuna cu bunicii.

Sărbătorile pentru noi înseamnă acasă cu cei dragi! Ingrid iubește sărbătorile! Ii place sa fie multa lume in jur, pentru ca in timpul anului suntem cam prea liniștiti ?

Așa ca așteaptă cu nerăbdare sa fie veselie, muzica, dans.

Cum ii creionezi lui Ingrid ideea de sarbatori?

Anul acesta, fiind mai mare, Ingrid a înțeles mult mai bine ca sărbătorile nu înseamnă doar sa primim, ci sa și dăruim. Cea mai mare bucurie a mea este sa fac bătrânii și copiii fericiți. Si sper ca si fetita mea sa faca la fel când va creste.

Am fost foarte bucuroasa si mandra de ea cand a dăruit din cărțile ei cu povesti, din hainele și jucăriile ei, altor copilasi.

Cum este relatia tata-fiica la voi in familie? Cat de implicat este Sabin in cresterea si educatia micutei voastre?

Foarte implicat! Unii ar spune ca exagerat de implicat! Când eu sunt la serviciu, el ii pregătește masa fetitei noastre, fac temele împreuna, și merg la tenis. Se descurca perfect in orice situație.

Este un părinte foarte dedicat, iar Ingrid este topita după el.

Sper ca aceasta relație sa fie la fel de deschisă și când ea va fi mare, și sa-i fie un bun prieten, nu doar tata.

Pentru ce multumesti vietii, Simona?

Pentru tot! Pentru Ingrid, in primul rand, pentru familia mea, pentru sansa pe care am avut-o, si o am sa fac ceea ce imi place; si multumesc atunci cand pot sa aduc putina fericire in jurul meu.

Publicat: 25 dec. 2019, 21:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă