Antonia şi Alex Velea au anulat planurile de nuntă. Veștile din Italia i-au făcut să se răzgândească

Publicat: 20 May. 2020, 10:26 Vedete

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbizz-ul autohton. Chiar dacă artista nu a reuşit să obţină divorțul de soțul său, Vicenzo Castellano, şi-a continuat viaţa alături de alesul inimii, iar împreună au o familia minunată.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, pe Akim, în vârstă de 4 ani, și pe Dominic, de 6 ani. De curând Alex Velea, printr-un artificiu al justiției, a obținut paternitatea copiilor săi, dând-o în judecată pe Antonia. Micuții erau în acte trecuţi pe numele Castellano, motiv pentru care cei doi nu au putut să-i boteze.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Părea că lucrurile s-au mai liniştit în familia celor doi şi chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, și artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, adoră tatuajele

Alex Velea are zeci de tatuaje pe spate, piept și brațe, iar Antonia “deține” și ea câteva. Fiecare desen de pe corpul lor are însă o poveste cu mare semnificație pentru ei. Dominic, fiul cel mare al artiștilor, adoră și el se pare desenele pe corp. Și cum nu se poate tatua, părinții au găsit o variantă să-l mulțumească: desene cu diverse forme sau personaje pe care le îndrăgește. E adevarat însă că peste câteva zile, micuțul nu le mai avea, însă pentru moment, Alex Velea și Antonia i-au făcut o bucurie!

Într-una din postările artistei, de pe unul din conturile ei de socializare, fanii l-au vazut pe Dominic, extrem de vesel, cu fața plină de frișcă, probabil de la un tort, iar pe bustul gol “tronau” două desene asemanătoare unor tatuaje!

Antonia are tatuată cifra 13 între sâni, semnificând ziua nașterii lui Alex Velea (13 mai), lângă ureche are o inimioară, o fundiță, dar și cuvântul “Nirvana”. De asemenea, artista mai are desene pe gât, brațe și pe degete, iar la ambele glezne și-a “pus” două note muzicale. Alex Velea are și mai multe tatuaje pe trup, chipul copiilor, cuvinte sau simboluri, toate având semnificații speciale pentru el.

Publicat: 20 May. 2020, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă