Anna Lesko a izbucnit în lacrimi, la TV: „Am acumulat o sumedenie de emoții pe care nu le-am trăit niciodată”

Publicat: 03 Nov. 2020, 15:56 Vedete

Este mereu cu zâmbetul pe buze, râde, glumește, dar puțini sunt cei care știu ce este în sufletul frumoasei cântărețe Anna Lesko.

Anna Lesko a izbucnit în plâns într-o emisiune de televiziune atunci când a început să se confeseze în legătură cu ceea ce simte. Cântăreața a mărturisit că e copleșită de anumite emoții pe care nu le-a trăit până acum.

„Am acumulat o sumedenie de emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Oricând cât am fost separată de Adam am ținut legătură cu el prin telefon, ne vedeam, vorbeam măcar puțin cât să-i aud vocișoara aia și să mă întrebe ceva în rusă, să-mi zică dacă-l doare ceva, dacă are nevoie de ceva. Mamele înțeleg ce zic, sunt sigură, până și tații”, a spus Anna Lesko la o emisiune de televiziune, arată Spynews.

Anna Lesko, dezvăluiri fără perdea din intimitate

Anna Lesko reușește să uimească cu fiecare apariție. Recent, a reușit să atragă atenția publicului său prin declarațiile pe care le-a făcut în cadrul show-lui la care participă. La fel de sinceră ca și până acum, artista a dezvăluit cu câți bărbați a făcut amor.

În cadrul unui interviu pe care aceasta l-a acordat acum ceva timp, artista a povestit cum menține pasiunea în relația cu tatăl fiului său, după ce micuțul a venit pe lume.

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus Anna Lesko într-un interviu.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 03 Nov. 2020, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă