Animal misterios surprins in toiul noptii cu ajutorul camerelor de supraveghere! Nimeni nu isi explica ce e sau de unde a aparut VIDEO

Publicat: 12 iun. 2018, 16:40 Autor: madalina m. Life

Un animal misterios a fost recent filmat.

Creatura stranie le-a dat mari batai de cap oamenilor, atunci cand acestia au remarcat prezenta ei intr-o gradina. Acel animal miserios si-a facut aparitia in toiul noptii si a fost filmat cand cauta mancare prin gunoaie.

Nimeni nu isi explica din ce specie face parte sau de unde a putut sa apara, dar initial au existat zvonuri ca ar fi doar un caine. Totusi, atunci cand au privit mai bine imaginile publicate pe retelele sociale, internautii au marturisit ca niciun caine nu ar putea arata in felul acesta.

Animal misterios surprins in toiul noptii

Un animal misterios a fost descoperit cu ajutorul camerelor de supraveghere pe care un barbat din Australia le avea instalate in preajma casei sale. Cand s-a uitat mai bine peste imagini, acesta a decis sa publice filmuletul in care apare creatura ciudata.

Odata ce au ajuns in mediul online, imaginile au devenit virale intr-un timp record, iar internautii au incercat sa identifice acel animal misterios. Din cate se poate vedea, acesta seamana foarte mult cu un caine, dar ceea ce il tradeaza sunt picioarele foarte lungi, dar si coada cu care poate atinge solul.

Barbatul a facut pulbice imaginile pe contul sau de Imgur tocmai in speranta ca cineva va putea sa isi dea seama ce fel de animal a fost cel care a dat tarcoale pe timpul noptii, in jurul casei sale. Descoperirea facuta intr-un final de oameni l-a lasat fara cuvinte.

Acel animal misterios pare sa nu semene cu nimic din ce vazuse toata lumea pana acum. Din acest motiv, internautii au fost rapid de parere ca ar putea fi un Chupacabra, o creatura mitologica ce le da fiori pe sira spinarii in special locuitorilor din America latina.

Pentru ca avea trasaturi foarte stranii, oamenii au crezut tot mai mult ca au de-a face cu o astfel de creatura. Insa, animalul filmat nu parea sa fie nici fioros, nici sa ameninte pe nimeni. Rapid s-a mai ajuns si la concluzia ca ar putea fi un tigru tasmanian, o specie despre care se stie ca a disparut in urma cu 80 de ani.

Animalul carnivor semana foarte mult cu un lup si era unul dintre cele mai mari animale carnivore cu marsupiu care au existat in apropierea societatilor umane. Ultimul specimen a murit intr-o gradina zoologica din insula Tasmania, in anul 1936.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 12 iun. 2018, 16:40 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă