Angajatii Spitalului Judetean Focsani, agresati de un pacient internat la psihiatrie

Publicat: 04 Sep. 2019, 12:23 Ciao.ro
Angajatii Spitalului Judetean Focsani, agresati de un pacient internat la psihiatrie

Un caz asemanator cu cel de la Sapoca s-a petrecut, de aceasta data, la Focsani.

Angajatii Spitalului Judetean Focsani. Din primele informatii reiese ca un numar mare de angajati ai sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Focsani au fost agresati.

Fapta s-a petrecut in noaptea de marţi spre miercuri, de catre un pacient aflat sub influenta unor substante interzise.

Angajatii Spitalului Judetean Focsani

Angajatii ai Spitalului Judetean Focsani,

„Astăzi (miercuri n.r.), la orele 02,59, am fost solicitaţi în sprijin la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea, unde era sesizat faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Focşani, se manifesta agresiv fizic şi verbal.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj compus din şase jandarmi şi o autospecială, care au procedat la imobilizarea persoanei, împreună cu patrula Poliţiei care se afla la faţa locului”, a spus, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Vrancea, Florin Sima, potrivit Antena3.

Din primele informatii se pare ca barbatul a fost adus de familie in cursul zilei de ieri si a fost internat la psihiatrie, fiind cunoscut cu probleme mari legate de dependenta de droguri.

In plus, in urma testelor, a iesit pozitiv la etnobotanice si canabis. In prezent, doi dintre angajatii Secţiei de Psihiatrie se afla sub supraveghere, fiind supusi mai multor investigatii medicale, fiindca au fost loviti in zona capului.

Publicat: 04 Sep. 2019, 12:23 Ciao.ro
Pe aceeași temă