Andrei Stefanescu, in doliu. Prietenul lui bun a murit: „Am crescut impreuna”

Publicat: 23 Dec. 2018, 14:15 Vedete

Vedeta Antena 1 si jumatatea trupei Alb-Negru trece prin clipe dureroase cu cateva zile inainte de sarbatorile de Craciun.

Andrei Stefanescu e in doliu. Prietenul lui bun, Nicu Corsicanu, a murit in urma unui infarct. Sportivul nu a mai putut fi salvat. Fanii echipei Rapid sunt în doliu acum, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Nicu Răducanu ‘Corsicanu’ a făcut infarct în timp ce era colindat, informează gsp.ro.

Nicu Corsicanu a murit in urma unui infarct. Vestea a fost facuta publica de Andrei Stefanescu, vedeta Antena 1, la matinalul de la postul tv Antena Stars. Fratele lui Gigi ‘Corsicanu’ avea 51 de ani. Medicii de pe salvare i-au acordat primul ajutor și au încercat timp de o oră să-l resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic.

Andrei Stefanescu e in doliu dupa ce Nicu Corsicanu a murit

„Nicu era prietenul meu, ne vedeam săptămânal. Am crescut împreună. Vreau să spun şi eu condoleanţe familiei lui Corsicanu. Azi noapte mi-a spus Mara Bănică, m-a sunat. Un eveniment foarte trist pentru noi.

El a mai avut mici probleme, şi-a făcut o operaţie la stomac, a avut mici probleme. Dar nu era un om bolnav… Dar iată ce înseamnă să fii rapidist. Efectiv în momentul în care Daniel Pancu a mers cu colegii să îl colinde, s-a emoţionant şi a căzut…”, a povestit Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Publicat: 23 Dec. 2018, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă