Andreea Tonciu, adevarul despre ‘bataia’ primita de la sotul ei! „Nu este nimic adevarat!”

Publicat: 04 May. 2018, 12:20 Vedete

Bruneta si sotul ei fotbalist sunt in centrul atentiei dupa ce s-ar fi certat de 1 Mai.

Andreea Tonciu, adevarul despre ‘bataia’ primita de la sotul ei! Dupa ce a fost la mare cu fetele, bruneta s-ar fi certat cu sotul ei. Asta spun gurile rele. Dar Daniel a fost prezent in cadrul unei emisiuni tv unde sustine ca nu s-a certat cu sotia lui. Afla aici ce a declarat sotul fostei asistente tv.

Pe partea cealalta, si Andreea Tonciu a aparut la tv. Bruneta a marturisit cum l-a cunoscut pe Daniel, cum a ramas insarcinata si cum a cerut-o el de sotie. Totul s-a intamplat repede, dupa ce bruneta a fost si s-a rugat la Arsenie Boca. Acum, Tonciu sustine ca nu a fost batuta de sotul ei.

“Ne-am cunoscut într-o parcare. Datorită mamei mele, ea m-a rugat să merg să cumpere ceva. Nu am vrut să merg cu ea, am așteptat în parcare. Am parcat pe două locuri. Așteptam în mașină, pe telefon. Parcă ceva mi-a zis să mă uit în dreapta. Era o mașină neagră, el purta o cămașa albastră. S-a chinuit să parcheze lângă mine, dar nu a reușit. Mi-a plăcut de el, dar nu a vorbit cu mine. I-am și zis mamei mele când s-a întors.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 May. 2018, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă