Andreea Raicu a pozat goala complet iar imaginea este dementiala! Are 41 de ani si este incredibil de sexy!

Publicat: 23 Nov. 2018, 12:09 News 3

Imaginile sexy cu vedeta iti vor taia respiratia, nu doar ca este complet goala, dar sunt si foarte artistice.

Andreea Raicu a pozat goala complet iar imaginea este dementiala! Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, a pozat nud şi a transmis un mesaj puternic femeilor dezvăluind detalii intime din trecutul său.

Andreea Raicu apare intr-un pictorial incendiar in numarul din Decembrie al revistei Unica. Vedeta a acceptat sa pozeze goala intr-un pictorial manifest in care le incurajeaza pe femei să înveţe să se accepte aşa cum sunt, oferind detalii intime din viaţa sa. Daca pe coperta Andreea a pozat goala dar acoperita cu un sacou negru pentru restul imaginilor din interiorul revistei a renuntat total la haine.

Andreea Raicu a dezvăluit că în trecut nu ar fi putut poza astfel, recunoscând că a fost la rândul ei complexată de felul în care arăta: „Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta. De ce? Pentru că la vremea respectivă nu aveam curajul necesar să mă «dezbrac» de inhibiţii, măşti şi ruşini împrumutate. Da, oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu şi cu cât încercam mai tare să ascund acest lucru, cu atât mai oribil mă simţeam în sinea mea, eu cu mine“. a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu a pozat goala complet iar imaginea este dementiala!

Publicat: 23 Nov. 2018, 12:09 News 3
Pe aceeași temă