VIDEO! Andreea Berecleanu, nasa cu autoritate la nunta Mihaelei Calin! N-a lasat-o sa aiba cununia religioasa unde a vrut si cu 5 minute inainte de nunta a vrut sa-si schimbe mesele in sala!

Publicat: 22 nov. 2018, 14:13 Autor: D. C. Vedete
VIDEO! Andreea Berecleanu, nasa cu autoritate la nunta Mihaelei Calin! N-a lasat-o sa aiba cununia religioasa unde a vrut si cu 5 minute inainte de nunta a vrut sa-si schimbe mesele in sala!

Mihaela Calin i se adreseaza nasului ei numai cu "domnul Doctor" si nu a iesit niciodata din cuvantul Andreei Berecleanu la pregatirile de nunta.

Andreea Berecleanu si Mihaela Calin au fost invitate la Capatos in emisiune ca vorbeasca despre nunta Mihaelei din Octombrie.

Cele doua prezentatoare de la Observator au avut ocazia sa fie vazute asa cum sunt dincolo de pupitrul stirilor si ceea ce a fost mai mult decat evident este piosenia cu care Mihaela Calin vorbeste despre nasii ei. Niciodata nu o contrazice pe Andreea Berecleanu si dintr-un respect mult prea mare nasului ei nici macar nu-i spune pe nume. Berecleanu, care ierarhic vorbind este si „sefa” Mihaelei de la Antena 1 si-a intrat 100% in rolul de nasa si a dat directive si a trasat directii chiar si in ziua nuntii. Nasa Berecleanu a fost atat de implicata in tot ce a presupus organizarea nuntii incat saraca Mihaela aproape ca nu mai avea niciun cuvant de spus.

Cand Mihaela Calin i-a anuntat pe nasii ei ca au casit locatia unde vor sa aiba nunta, in Corbeanca, atunci imediat Andreea Berecleanu a tinut sa mearga acolo sa vada locatia. Din fericire i-a placut. Ulterior Mihaela Calin le-a spus nasilor ca vrea sa faca si cununia religioasa tot acolo dar Andreea, nasa ei, i-a taiat-o scurt: „Nu cred ca este o idee buna”. Din acel moment s-a decis ca slujba religioasa sa aiba loc la biserica.

Ca sa fie clar cat de mult isi respecta Mihaela Calin nasii ea nu vorbeste niciodata despre medicul Constantin Stan, pronuntandu-i numele, nici macar „nasul” nu este tolerat. Mihaela i se adreseaza nasului ei cu apelativul „domnul Doctor”. Ca si cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, nasa Andreea Berecleanu a fost la un pas sa ii strice toata nunta Mihaelei atunci cand au ajuns si au vazut sala.

De cum a intrat in locatie Andreea Berecleanu a dat ordin ca toate mesele de la geam sa fie mutate in alta parte pentru ca nu era frumos ca invitatii sa stea la geam. I s-a parut ca intreaga sala este dezechilibrata si ca nimic nu era aseazat cum trebuie. Fara sa o mai intrebe nimic pe Mihaela s-a dus direct la seful de sala si a inceput sa-i dea ordine sa mute totul. Organizatorii nuntii insa au avut inspiratia sa-i spuna Mihaelei despre planurile nasei. Atunci Mihaela s-a dus si a rugat-o frumos pe Andreea sa inteleaga ca urmeaza sa mai fie montata o scena si ca este nevoie si de ring de dans si ca ar fi bine ca mesele sa ramana asa cum sunt acum.

Publicat: 22 nov. 2018, 14:13 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×