Andreea Berecleanu despre fiica ei care studiaza designul la Londra: „Este o scoala foarte scumpa, dar ea s-a obisnuit sa traiasca cu bani putini!” VIDEO

Publicat: 12 Feb. 2019, 10:23 News 3

Fiica Andreei Berecleanu la fel ca si cea a Andreei Esca studiaza in Londra si nu prea vrea sa aiba nicio treaba cu televiziunea sau modellingul.

Andreea Berecleanu despre fiica ei care studiaza la Londra: „E o scoala scumpa”. De când fiica ei s-a mutat la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu, Andreea Berecleanu a fost foarte discretă pe rețelele sociale în ceea ce-i privește pe copiii ei.

În toamna anului trecut, Eva s-a mutat la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu. În țară, fiica Andreei ieșise deja de câțiva ani din sistemul de stat. ”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană.

Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor”, a explicat Andreea în urmă cu ceva timp. Când a considerat că s-a umplut paharul, Andreea a luat decizia de a-i retrage de la școlile de stat și de a-i înscrie într-o instituție privată, cu predare în limba engleză.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Feb. 2019, 10:23 News 3
Pe aceeași temă