Andreea Berecleanu, clipe dramatice in timp ce prezenta stirile: „Fiul meu si-a bagat cutitul in mana”

Publicat: 26 Jun. 2019, 18:14 News 3

In urma cu cativa ani, prezentatoarea tv a trecut prin clipe cumplite pe care doar o mama le poate intelege.

Andreea Berecleanu, clipe dramatice in timp ce prezenta stirile

Andreea Berecleanu si-a retras copii de la scoala de stat. Ce schimbari a adus in educatia lor„Eram în emisie, singură, la 19:00 și era Halloween, când am primit un mesaj că Petru (n.r. fiul ei) s-a rănit încercând să decupeze un dovleac, și-a înfipt cuțitul în palmă. A fost un moment greu, nu știam ce să fac, am rămas fără aer, la propriu și fără voce.

În momentul în care am citit mesajele mi-am dat seama că este în regulă, s-a rezolvat, dar am trecut prin momente cumplite. Mi-a fost foarte greu să continui jurnalul, pentru că îmi pierdusem vocea, din cauza spaimei.

Andreea Berecleanu, clipe dramatice in timp ce prezenta stirileM-am asigurat că totul este bine acasă și am continuat jurnalul”, a dezvăluit Andreea Berecleanu în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Berecleanu are 43 de ani si este una dintre cele mai admirate prezentatoare din România. Are doi copii, Eva și Petru, din mariajul cu fostul prezentator Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

« Pagina anterioară

Publicat: 26 Jun. 2019, 18:14 News 3
Pe aceeași temă