Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă la mare cu Tiberiu Argint: „Dacă ești fericită după divorț, ți se dă în cap”

Publicat: 15 Jul. 2020, 11:14 Vedete

Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă la mare cu Tiberiu Argint. Artista care se află în plin divorț de George Burcea, a ales să lase în urmă suferința, iar acum se bucură din nou de viață.

În unul din vlogurile postate pe Youtube, Andreea a avut-o invitată pe Amna cu care a jucat jocul „AM/N-AM”. Artista a ținut neapărat să le atragă atenția celor care au criticat-o și care au judecat-o atunci când a decis să meargă mai departe și să își găsească fericirea.

„După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț ți se dă în cap”, a afirmat artista.

„Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: ”Ah, dar trebuia să sufere mai mult”. Așa e lumea”, a mai spus Andreea Bălan pe Youtube.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, iar între ei nu a mai existat cale de împăcare. De altfel, artista a și depus actele de divorț și ar vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul.

Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că, cel mai tare o întristează atunci când vede că fetițele ei îi simt lipsa tatălui. Cântăreața a spus că deseori îi vine să plangă, fiind conștientă de faptul că Ella și Clara nu vor avea parte de o familie obișnuită.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a continuat Andreea Bălan.

Publicat: 15 Jul. 2020, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă