Andreea Antonescu a plecat in America de urgenta. Ce se va intampla cu fiica ei

Publicat: 11 Nov. 2018, 17:28 Vedete

Cantareata care a revenit de cativa ani in tara a fost nevoita sa plece de urgenta inapoi in America.

Andreea Antonescu a plecat in America de urgenta

Andreea Antonescu a plecat in America de urgenta. Ce se va intampla cu fiica eiCu toate ca va pierde 6 luni de contracte in Romania, artista face acest sacrificiu pentru fiica ei. Andreea a plecat inainte de ziua ei de nastere care a fost pe 7 septembrie. Se va intoarce la sfarsitul iernii, in 2019.

Andreea Antonescu a plecat in America de urgenta. Ce se va intampla cu fiica eiSienna va merge însă în vizită în L.A. în vacanța de sfârșit de an, așa că Sărbătorile de Iarnă le vor petrece împreună. Andreea si sotul ei, Traian, fac eforturi pentru alegerile lor profesionala. Ea canta in Romania, iar el se ocupa de afacerea lui in domeniul auto, din Los Angeles, informeaza libertatea.ro.

Andreea Antonescu devine femeie de afaceri!

Andreea Antonescu a plecat in America de urgenta. Ce se va intampla cu fiica eiAndreea Antonescu investeste intr-o fabrica de bere din Onesti. Acest producator exporta masiv in China, Grecia, Spania, Chile si Statele Unite. Vedeta si sotul ei se impart intre Romania si Statele Unite datorita firmei de tranzacti auto pe care o detin in Los Angeles.

Cantareata are o relatie de peste 14 ani cu omul de afaceri, cu care aresi o fetita, Sienna (7 ani). Aceasta a cunoscut succesul in muzica la o varsta foarte frageda, cand era in trupa Andre. Si-a inceput cariera la varsta de 6 ani, cand era la un concurs la Galati, apoi a infiintat trupa de mare succes impreuna cu Andreea Balan.

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Nov. 2018, 17:28 Vedete
Pe aceeași temă