Andra, dezvăluiri nemaiștiute din intimitate. Cum a reușit să o cucerească soțul său: “Nu mi-a plăcut deloc”

Publicat: 12 aug. 2020, 12:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță, alături de care are și doi copii. Zilele trecute, aceștia au împlinit 12 ani de căsnicie, iar cu această ocazie frumoasa artistă le-a oferit fanilor detalii intime de la începutul relației lor.

Vedeta și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și le-a povestit acestora cum au decurs primele întâlniri cu Cătălin Măruță. Cântăreața a dezvăluit faptul că nu l-a plăcut de la bun început pe actualul său partener și nici nu l-a putut vedea ca pe bărbatul alături de care își va petrece întreaga viață.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță?

Înainte să se căsătorească și să formeze o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de iubire cu nimeni altul decât Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, potrivit sursei citate.

Publicat: 12 aug. 2020, 12:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă