Cât a luat Andra la BAC în 2005! Artista se mândrește cu rezultatele ei

Publicat: 30 Jun. 2020, 09:43 Vedete

Cât a luat Andra la BAC în 2005. Frumoasa artistă Andra a dat examenul maturității în anul 2005 și a avut rezultate foarte bune!

Andra se mândrește cu rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat. Nu doar că a strălucit, dar cântăreața a dovedit că știe și că poate! În anul 2005, frumoasa artistă a susținut examenul maturității la Liceul Economic ”A.D. Xenopol” din Capitală. Media la Bacalaureat a fost de 9,07, arată Cancan.

Apoi, cântăreața a urmat Facultatea de Psihologie Muzicală din cadrul Universității ”Spiru Haret”, tot din București. De asemenea, puțini știu faptul că Andra a fost cooptată de Turner Broadcasting System pentru interpretarea melodiei de generic a serialului ”Muuu și Beee: Povești de la fermă”.

Andra, mereu pe o pantă ascendentă

Cât a luat Andra la BAC în 2005. Cântăreața a fost pe o pantă ascendentă în cariera sa, încă de la vârsta de 14 ani. În anul 2001, artista și-a lansat primul său disc single. La vârsta de 7 ani, Andra a avut o interpretare la concursul muzical difuzat de TVR, ”Tip Top Minitop”, care era realizat de Oana Ionescu.

Ce a făcut Andra în autoizolare

Andra a stat în autoizolare alături de familia ei pentru o bună perioadă, având în vedere pandemia de coronavirus.

Î: Cum funcționează relația de cuplu într-un context pe care nu l-ați mai experimentat până acum, cu autoizolarea și stresul aferente? Unii se ceartă mai des, alții se apropie mai tare. La tine și Cătălin care este dinamica?

”Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”, a spus Andra pentru revista Viva în urmă cu ceva vreme.

Publicat: 30 Jun. 2020, 09:43 Vedete
Pe aceeași temă