Andra, dezvăluiri sincere despre cea mai dificilă perioadă din viața sa: ”Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei”

Publicat: 07 mai 2021, 12:30 Autor: Elena Vedete

Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, însă puțină lume știe că, în urmă cu ceva timp a trecut printr-o adevărată dramă: mama sa a primit un diagnostic grav și a fost nevoie de o operație destul de complicată pentru ca aceasta să se facă bine. 

Invitată recent la podcastul lui Mihai Morar – ”Fain și Simplu”, Andra a vorbit despre această perioadă dificilă, dar și despre carieră și viața sa de familie.

”Au venit toți (la spital). Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei. De asta e bine să fie mulți. Că la bucurie se adună toată lumea, da când este un moment așa de greu, să fii singur la părinți și să nu poți să împarți durerea aia… Foarte mulți ani mi-a fost greu să vorbesc despre acest eveniment fără să nu plâng. Am fost uniți, am fost lângă ea și eu cred că un om, dacă are sprijin și iubire din partea familie, poate să o ducă mai bine, la mama așa s-a întâmplat. Mama este icoana mea, bunătatea de pe pământ.

La orice sărbătoare, eu mă duc de dragul mamei, că știu că e bucuria ei cea mai mare să ne adunăm cu toții. Mama este icoana familiei, omul care ne-a ținut așa, care ne-a învățat să ne iubim, să ne respectăm”, a povestit Andra, vădit emoționată.

Andra spune că este o fire vulcanică, iar cel de la care a învățat să fie mai ponderată este Cătălin. ”El e calm, el ne calmează pe noi, el aduce pacea în casă…  De multe ori primesc întrebarea care este definiția unei căsnicii. Nu știu, eu pot să spun ce a funcționat la noi: iubirea, respectul, comunicarea. Noi ne-am susținut și dacă el a vrut să facă ceva, eu am fost mereu alături de el. Ce-mi place este că vine și vorbește cu mine, mă simte aliatul lui. Are încredere în instinctul ăsta al meu și-mi cere părerea, pentru că și eu îi cer părerea. Simt că fac o echipă extraordinară cu el. Asta îmi place…”

Andra: ”Eu nu vreau să fiu complicată” 

”Eu nu vreau să fiu complicată. Eu vreau să mă înțeleagă toată lumea. Simplu. Când lumea rezonează cu muzica mea și cu vocea mea, am câștigat. Și simplă pentru că…nu știu, nu mi-am dorit niciodată zorzoane. Mie îmi place să fiu simplă, să se regăsească oamenii în stilul meu”. 

Sursa foto: Facebook Andra, Arhiva Ciao

Publicat: 07 mai 2021, 12:30 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă