Cătălin Măruță și Andra sunt în izolare. Cum arată casa celor două vedete

Publicat: 11 feb. 2021, 09:55 Autor: Elena Vedete

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv, la începutul lunii februarie, cu noul coronavirus. Aceștia se află în carantină acasă pentru 14 zile alături de copiii lor, Eva și David Măruță. 

Norocul lor, dacă se poate spune așa, este faptul că, deși sunt nevoiți să stea 14 zile în casă, cele două vedete dețin o locuință impunătoare, o vilă în zona Băneasa, astfel că spațiul nu este o problemă.

Potrivit qbebe.ro, vila Andrei și a lui Cătălin Măruță costă nici mai mult nici mai puțin de un milion de euro și este cumpărată relativ recent. Până se mute la casă nouă, soții Măruță au locuit într-un alt complex rezidențial  în care mai locuiesc şi Andreea Bănică, Mihai Gruia, ex-Akcent, Marius Moga şi Smiley.

Ce venituri au Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță nu duc problema banilor, potrivit Cancan. Salariul Andrei se ridică la suma de 10.000 de eur pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”, în timp ce soțul său primește de la Pro TV aproximativ 17.000 de euro.  În plus, ambii au contracte pentru a face publicitate unor firme celebre, printre care se numără Mercedes, Lidl, Garnier, astfel că primesc sume foarte mari de bani care le „îngrașă” conturile.

Vila familiei Măruță în valoare de 1 milion de euro se află în inima naturii, într-o oază verde aflată în zona Grădinii Zoologice din Băneasa. Conform surselor, casa are piscină și etaj, fiind cumpărată „cu banii jos”.

După cum se poate observa și în galeria foto, vila este superbă, cu camere spațioase, cu terasă primitoase și curte plină cu verdeață, numai bună de petrecut timp în aer liber.

Cum se simt Andra și Cătălin Măruță

Prezentatorul TV a mărturisit faptul că se simte mai bine, însă artista Andra are dureri musculare. Au avut febră, au rămas fără gust și fără miros.

“Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare.

Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat prezentatorul, în urmă cu câteva zile.

Sursa foto: Cancan, Facebook Andra

 

Publicat: 11 feb. 2021, 09:55 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă