Ce îi cere Andra lui Cătălin Măruță să facă, atunci când intră în casă: „Vreau când deschizi ușa să…”

Publicat: 15 mai 2023, 13:24 Autor: Camelia Vedete

Andra a ajuns la 37 de ani și recunoaște că are anumite cerințe de la soț. Iată ce îi cere artista lui Cătălin Măruță să facă, atunci când intră în casă.

Andra cere de la Cătălin Măruță mai multă atenție și iubire. Artista a fost invitată în podcastul lui Mihai Bobobete și a dat din casă. Andra a declarat că are 37 de ani acum și că s-a căsătorit la 22 de ani și a avut răbdare să crească împreună cu soțul ei pe toate planurile.

Ce îi cere Andra lui Cătălin Măruță să facă, atunci când intră în casă

Cu toate acestea, Andra acum dorește să vadă iubirea în ochii lui Cătălin Măruță, prezentatorul TV fiind mai introvertit. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că nu îi mai cumpără cadouri soțului, pentru că nu le poartă niciodată.

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta.

„Vreau când deschizi ușa să…”

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a declarat Andra, soția lui Cătălin Măruță.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit artista.

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a mai declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube.

Andra, despre cel mai scump cadou pe care l-a primit

„Având această meserie, am fost nevoiți, prin prisma imaginii pe care o avem, să ne tot luăm lucruri. Pentru mine, plăcerile cele mai mari sunt la aniversări. Eu asociez cumva diamantele, inele atât de speciale, cu momentele speciale din viața noastră: cu logodna, cu căsătoria, cu împlinirea a celor 25 de ani de căsnicie. Noi încă n-am ajuns acolo. Sau la cei 50 de ani de căsnicie. Uite, părinții mei mai au încă un an până acolo. Cumva asociez aceste diamante cu relațiile astea care sunt diamante pentru noi”, a spus Andra pentru Ciao.ro.

Publicat: 15 mai 2023, 13:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă