Anda Adam, pacalita de un localnic din Mexic: „Am platit mai mult …Ne-a pacalit”

Publicat: 25 iun. 2019, 10:32 Autor: Simona Vedete

La inceputul anului, Anda Adam a fost intr-o binemeritata vacanta in Mexic, unde a avut parte de un incident neplacut.

 

Anda Adam, pacalita de un localnic din Mexic. Cantareata a fost invitata la emisiunea „Star Trips&Tricks”, unde a povestit totul despre vacanta ei din Cancun.

A fost o vacanta frumoasa, insa a avut parte si de un incident neplacut, cand i s-au luat mai multi bani decat trebuia de la un sofer de autobuz.

Anda Adam, pacalita de un localnic din Mexic

„Dacă ajungeți în Cancun, mergeți cu autobuzul lor, vă recomand să-l luați, pentru că este foarte cool. Au niște autobuze în care se stă mereu cu toate geamurile și ușile deschise, e muzica la maximum, șoferii cântă, dansează în timp ce conduc și merg ca nebunii.

Sunt pline cu turiști, toată lumea e veselă, se dansează, e pe fericire. Noi ne-am întors de la club, de la CocoBongo, cu autobuzul, la ora 3 dimineața. Omul avea și lumină de discotecă în autobuz!

Ne-a stins lumina aia albă și avea neoane albastre. La un moment, dat s-a urcat și un tip care cânta de zor. A fost supertare. N-aș fi dat niciodată banii pe un taxi, în locul acestui autobuz.

Ce este foarte important e să schimbați bani în banii lor, în pesos, pentru că altfel o să fiți păcăliți. Șoferii de autobuz te taxează la urcare. Noi am dat 20 de dolari, pentru că nu aveam mărunt, nu m-am gândit la detaliul ăsta, că s-ar putea să nu aibă să ne dea rest, că ne dă în pesos și ne dă la ce curs vrea el.

Ideea este că la cât ne-a dat rest, am plătit mai mult decât dacă am fi luat un taxi. Ne-a păcălit. Eu mi-am dat seama, m-am dus și i-am pus, dar nu am avut de ales, pentru că mi-a răspuns să-i dau pesos, dacă nu-mi convine sau să cobor. Deci nu aveam alternativă.

Este 18 pesos de persoană, iar un dolar înseamnă în jur de 40 de pesos. Și un dolar dacă dai, tot te păcălești, deci cel mai bine e să plătești direct în banii lor. Noi eram trei persoane, ar fi trebuit să plătim 54 de pesos, să zicem doi dolari, rotunjit.

Și ne-au dat rest 7 dolari, din 20. Ne-a oprit 13 dolari pentru un drum cu autobuzul. Nu ne-am uitat neapărat la diferența aia de bani, dar ne-am simțit păcăliți. Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori” a spus Anda Adam conform Libertatea.

Publicat: 25 iun. 2019, 10:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă