Meghan si Harry au cheltuit o avere pe casa lor din Frogmore Cottage. Oamenii sunt furiosi pentru aceasta risipa

Publicat: 25 Jun. 2019, 10:01 Vedete

Aproape 2.4 milioane de lire sterline a cheltuit cuplul regal la Frogmore Cottage, resedinta lor din prezent.

Meghan si Harry au cheltuit o avere pe casa lor. Au unit cinci mici case si au facut una imensa cu bai si dormitoare noi si podea pentru bucatarie plutitoare.

Banii utilizati pentru renovarea casei lor din domeniul Windsor au provenit din bani publici, dupa cum au dezvaluit sursele regale.

Meghan si Harry au cheltuit o avere pe casa lor

Meghan si Harry au cheltuit o avere pe casa lor
Meghan si Harry au cheltuit o avere pe casa lor

Cuplul s-a mutat de la Palatul Kensington dupa ce au aparut zvonuri conform carora nu se mai intelegeau cu Printul William si Ducesa Kate.

Costul substantial al renovarilor pentru Frogmore Cottage (care a fost un cadou chiar de la Regina) a fost aprobat de Majestatea Sa. Casa care provine din secolul al XIX-lea a fost refacuta din alte cinci case mai mici, formand una de dimensiuni destul de mari.

Tavanul si podelele au fost inlocuite si au fost adaugate noi bai, dormitoare si o bucatarie. Criticii au numit asta ceva „scandalos”, insa prietenii cuplului regal au spus ca „nu este chiar atat de mare casa precum se zvoneste”.

Planurile pentru casa au fost facuta dinainte ca bebelusul Archie sa se nasca, si se presupunea ca toate costurile dor depasi 3 milioane de lire sterline, insa Harry si meghan au insistat ca suma va fi mai putin de jumatate din cat s-a zis.

Insa considerand ca lucrarile nu sunt complet finalizate, mai trebuie sa se vopseasca pe exterior, suma totala va fi una chiar mai mare, spre furia oamenilor.

Meghan Markle are bijuterii scumpe! Cat costa colectia pe care o are, de cand s-a casatorit cu Printul Harry

In doar 6 luni, ducesa de Sussex a reusit sa adune o colectie impresionanta de cercei, lanturi, coliere, bratari si inele. In plus, ducesa de Sussex mai are bijuterii pe care le-a primit de la Regina Elisabeta.

Conform presei internationale, in ultimele 6 luni, Meghan Markle si-a facut o colectie de bijuterii in valoare de 600.000 de lire sterline. Aceasta a purtat ultima ei achizitie, un inel, in cadrul evenimentului Trooping the Color din Londra, de luna aceasta.

Publicat: 25 Jun. 2019, 10:01 Vedete
Pe aceeași temă