Anca Țurcașiu a divorțat după aproape 20 de ani! Primele declarații după anunțul dureros: „Merg mai departe…”

Publicat: 21 Jul. 2020, 08:55 Vedete

Anca Țurcașiu a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare. Vedeta și-a anunțat fanii că a pus punct căsniciei de aproape 20 de ani pe care a avut-o cu Cristian Georgescu. Totodată artista a explicat și care au fost motivele acestei decizii.

Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost alături aproape 20 de ani şi împreună cu care are un fiu. Artista și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor și a declarat că a relația lor a ajuns din păcate la sfârșit.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care ați fost alături de mine in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a declarat Anca Țurcașiu pe contul de Facebook în urmă cu puțin timp.

Drama neștiută a Ancăi Țurcașiu

Artista din „generaţia de aur” a muzicii româneşti a spus, cu ceva timp în urmă, că a trecut şi prin perioade mai puţin fericite în carieră, când unii producători îi închideau uşa în nas şi i se refuzau colaborări mereu.

„Nu ştiu ce mai e nou în muzică pentru că nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine să mă bat, pentru ce? Să-mi închidă uşile în nas?! Ce, am nevoie să fiu nefericită pe Pământ sau ce? Merg acolo unde sunt iubită, apreciată, aplaudată – în zona de teatru şi cânt în continuare cu orchestra condusă de Petre Geambaşu. Am vreo şase roluri principale în şase spectacole, majoritatea comedii’, spunea Anca Ţurcaşiu.

 

Publicat: 21 Jul. 2020, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă