Anca Serea urmeaza sa nasca dintr-un moment in altul. Ea si Adi Sina sunt extrem de emotionati

Publicat: 12 Jun. 2019, 15:56 Vedete

In scurt timp, Anca Serea va naste pentru a sasea oara, iar Adi Sina vrea sa asiste la nastere.

Anca Serea urmeaza sa nasca dintr-un moment in altul. In prezent, Anca Serea are cinci copii si urmeaza sa-l aduca pe lume pe cel de-al saselea, o fetita.

Astfel, Anca a dezvaluit pentru Click! ca sotul ei, Adi Sina, si-ar dori sa asiste la venirea pe lume a bebelusei lor, care se va numi Leah, dupa cum au hotarat copiii acesteia.

Anca Serea urmeaza sa nasca dintr-un moment in altul

„Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leah” a spus Anca Serea.

Fata de celelalte sarcini, de data aceasta Anca a avut ceva probleme, varsta fiind un factor important, fiindca vedeta are aproape 40 de ani iar la aceasta varsta sarcinile sunt mai complicate.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen” a mai spus aceasta.

Anca Serea, jignita pe net dupa ce a anuntat ca e gravida a sasea oara: „M-au facut closca, iepuroaica! Imi faceau calculul cat o sa ma coste gradinitele!”

Desi radiaza de fericire si bucurie ca va mai avea o fetita, Anca Serea a fost dezamagita cand a intrat pe net si a vazut ce comenteaza alte femei despre ea. Acum insa a depasit momentul si se bucura de viata ei minunata de familie si asteapta sa plece cu copiii intr-o vacanta la Disneyland.

Maruta a incercat sa faca o gluma cu Anca, dar se pare ca ea chiar vorbea serios atunci cand a zis ca s-ar putea sa nu se opreasca dupa sarcina asta, chiar daca are 38 de ani: „Al 7-lea copil cred ca va fi baiat. Am eu asa o presimtire. Ar fi frumos, asa mi-as dori.”

Am citit comentariile din online si foarte multi m-au facut si closca si iepuroaica. Unii mi-au zis chiar si doamna Bamboi. Oamenii imi faceau calculul cat o sa ma coste pe luna scolile si gradinitele, dar eu niciodata nu am fost foarte legata de partea asta financiara. Sunt convinsa ca va fi foarte greu, dar nimic nu se compara cu ce primesti de la ei. Nu e usor, dar e foarte frumos.”

Publicat: 12 Jun. 2019, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă