Anamaria Rosa, parastas în secret pentru tatăl ei, Aurelian Preda! Au trecut 3 ani de când artistul s-a stins – Exclusiv!

Publicat: 27 sept. 2019, 19:23 Autor: Grigoriev Gabriela News 3

Anamaria Rosa, parastas de 3 ani, în secret, pentru tatăl ei, Aurelian Preda!

Anamaria Rosa, parastas de 3 ani, în secret, pentru tatăl ei, Aurelian Preda! Artista a fost la Mănăstirea Dervent, pe 21 septembrie.

Pe 27 septembrie se împlinesc 3 ani de când regretatul artist Aurelian Preda s-a stins din viață. Anamaria Rosa Preda, împreună cu mama ei, și alți membri din familie, i-au făcut parastas în secret, weekend-ul trecut, la Mănăstirea Dervent unde este înmormântat.

Aurelian Preda, parastas de 3 ani

Conform surselor din anturajul fiicei artistului, la parastas au participat în jur de 10 membri din familie, dar și un grup de fani din Argeș care merg frecvent la mormântul regretatului cântăreț.

După slujbă, cei prezenți au luat masa la mănăstire

“Slujba ar fi fost ținută de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, la mormântul lui Aurelian Preda. A fost prezentă Anamaria Rosa, mama ei, și alte persoane din familie, și câțiva oameni din Argeș care au venit cu un microbuz. Sunt fani de-ai lui Aurelian care nu lipsesc de la nicio pomană.

După slujbă, familia și cei prezenți au luat masa în mănăstire, ciorbă de pește și felul doi pește la cuptor, pregătite de Părintele Efrem Băndărică. Nicușor Iordan nu a fost, desigur, la parastas. El merge la mormântul lui Aurelian singur, separat de Anamaria și de familia ei”, susțin surse din anturajul Anamariei Rosa.

Zilnic se fac pelerinaje la mormântul lui Aurelian Preda

La mormântul lui Aurelian Preda se fac pelerinaje zilnic, la locul său de veci mergând zeci de oameni ca să-i aprindă lumânări și să-i ducă flori. Mulți dintre ei chiar îi sărută crucea. Majoritatea aprind lumânări în locul special amenajat, însă mulți preferă să le lase lângă cruce.

Aurelian Preda s-a stins din viață pe 27 septembrie 2016, după o perioadă îngrozitoare în care s-a luptat cu cancerul.  Boala cumplită l-a răpus pe un pat de spital din Viena. El a fost înmormântat la Mănăstirea Dervent.

Publicat: 27 sept. 2019, 19:23 Autor: Grigoriev Gabriela News 3
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă