Anamaria Prodan, declaratie surprinzatoare despre femeile casnice: „Daca vrei sa faci si carieră si bani, nu poti sa stai acasa si sa speli vase”

Publicat: 22 Jun. 2019, 16:37 Vedete

Vedeta a spus clar ca ea nu este si nu o sa fie niciodata genul de femeie casnica care sa stea acasa.

Anamaria Prodan, declaratie surprinzatoare despre femeile casnice. Impresara a fost invitata in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”, de la Pro TV, unde a spus mai multe lucruri surprinzatoare.

Anamaria Prodan a slabit 17 kilograme in opt luni

„Dacă vrei să faci și carieră, și bani, nu poți să stai acasă și să speli vasele!! Adică n-aș vrea să se supere nicio doamnă pe mine, dar eu sunt o altfel de femeie. De carieră. Eu am ales altceva!”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Anamaria Prodan a slabit 17 kilograme in opt luni. Aceasta si-a dezvaluit secretul

Impresara a reusit sa slabeasca impresionant, iar acum are un trup de invidiat.

Anamaria Prodan a slabit 17 kilograme in opt luni. Vedeta a marturisit cum a reusit sa slabeasca intr-un timp atat de scurt. Se simte excelent in pielea ei acum si nu ezita sa se fotografieze in posturi sexy.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Publicat: 22 Jun. 2019, 16:37 Vedete
Pe aceeași temă