Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soț! ”Laurențiu este unicul și inegalabilul soare al vieții mele!”

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:10 Vedete

Anamaria Prodan este, cu adevărat, una dintre cele mai frumoase și sexy impresare! Vedeta i-a făcut soțului ei, Laurențiu Reghecampf, o declarație de dragoste în cartea pe care a scris-o.

Anamaria Prodan și-a lansat o carte în două volume în care face dezvăluiri din viața personașă a sa, dar și din lumea fotbalului. Sexy impresara i-a dedicat o parte chiar soțului ei, Laurențiu Reghecampf, mărturisind cât de important este soțul ei pentru ea, pentru familie, pentru totul.

În cartea sa scrie: ”Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui sau eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și de mândrie! Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele! Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele!”.

Anamaria Prodan a mărturisit în exclusivitate pentru ProSport de ce i-a dedicat o bună parte din cartea sa: ”Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche, ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”.

Anamaria Prodan a avut coronavirus

Anamaria Prodan a contractat noul coronavirus, după ce a luat parte la o ședință alături de cei de la conducerea clubului Hermannstadt – Sibiu, acolo unde mai mulți membri ai echipei au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Acum, din fericire, este bine.

„Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, la România TV.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:10 Vedete
Pe aceeași temă