„Au fost momente cumplite!” Cum se simte Anamaria Prodan, după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Publicat: 04 Dec. 2020, 11:11 Vedete
„Au fost momente cumplite!” Cum se simte Anamaria Prodan, după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Anamaria Prodan a contractat noul coronavirus, după ce a luat parte la o ședință alături de cei de la conducerea clubului Hermannstadt – Sibiu, acolo unde mai mulți membri ai echipei au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. 

Agenta de jucători a dezvăluit că a trecut prin clipe dificile după ce s-a infectat, însă ce a fost mai greu a trecut.

„Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, la România TV.

„Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a completat Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre perioada de izolare

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 04 Dec. 2020, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă