Anamaria Prodan consuma doar mancare bio: „Am eu oamenii mei de ani si ani de zile”

Publicat: 09 Sep. 2019, 14:21 Vedete

Sexy impresara tine mult la alimentatia sa si a copiiilor sai, asa ca vrea doar alimente 'curate', ca in gradina bunicii.

Anamaria Prodan consuma doar mancare bio. Vedeta este constienta ca trebuie sa aiba o alimentatie curate, de accea cumpara fructe, legume, branzeturi si carne exclusiv bio. Prin urmare isi alege cu mare grija furnizorii si nu-i schimba sub niciun motiv.

Astfel ca prezentatoarea emisiunii ‘Gospodar fara pereche’ incearca sa evite pe cat posibil sueprmarketurile si sa mearga, in schimb, cat mai des in piete, de unde cumpara direct de la tarani si producatori locali.

Anamaria Prodan consuma doar mancare bio

Ce se intampla cu Gospodar fara pereche, emisiunea Anamariei Prodan de la Pro TV

„Eu iau alimente de la oamenii mei din piață. Întotdeauna. Am eu oameni de ani și ani de zile și chiar dacă schimbă piața, mă duc după ei. Așa sunt eu, loială. Mă duc oriunde, pentru că ei au grijă întotdeauna să-mi dea ce e mai bun.

Dacă pepenele pe care l-am luat – dau un exemplu -, nu este bun și îi sun să le spun că nu a fost bun, îmi trimit altul imediat” a spus Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

„Întotdeauna, oriunde mă duc, primesc câte ceva. Sunt atât de fericită, orice aș primi! Eu sunt o «primitoare». Oamenii încearcă să-mi facă o bucurie. Ei știu că mie îmi place să mănânc, îmi plac animalele, am fermă și atunci, fiecare vrea să-mi dea câte ceva. Eu le spun că dacă îmi dau ceva bun, dulce, că acolo e problema mare la mine, atunci împart cu toată lumea” a mai spus aceasta.

Insa cand este vorba despre aspectul fizic, grija nu mai este la fel de mare:

„La creme nu sunt așa atentă. Nu am răbdare și nu am timp. Uite, de exemplu, m-am machiat azi. Știu că e o nebunie, dar trei zile n-o să-mi demachiez ochii. Las machiajul așa. Când mă aud, oamenii mă întreabă dacă nu dorm și le răspund că dorm, dar cu fața în sus, nu ating nimic.

Uit să mă dau cu cremă, nu-mi place, nu am răbdare. Lumea crede că arăt așa pentru că-mi iau iau niște creme îngrozitor de scumpe. Nu-mi iau. E chestie de genă” a incheiat aceasta.

Publicat: 09 Sep. 2019, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă