Povestea impresionantă a fiicei care și-a regăsit părinții, după 20 de ani. Fusese pierdută în tren

Publicat: 09 Sep. 2019, 12:01 Life
Povestea impresionantă a fiicei care și-a regăsit părinții, după 20 de ani. Fusese pierdută în tren

La vârsta de 4 ani, Iulia Gorina a fost furată din tren. Călătorea din Minsk, Belarus, către Asipovichi, Rusia, împreună cu tatăl ei, pe o rută de 90 de kilometri, dar acesta a adormit.

Povestea impresionantă a unei fiice. Bărbatul nu și-a iertat niciodată faptul că totul s-a întâmplat sub nasul său. Pe atunci doar o copilă, Iulia nu știe decât că cei care au răpit-o erau un cuplu care se ascundea de poliție. A sfârșit într-un orfelinat, de unde a fost înfiată.

Povestea impresionantă a unei fiice

A avut o copilărie și adolescență fericite, dar întotdeauna și-a pus întrebarea unde sunt și ce fac părinții ei. Abia când în viața ei a apărut Ilia Kryukov, iubitul ei în vârstă de 31 de ani, a îndrăznit să spere că, într-o zi, i-ar putea cunoaște.

Povestea impresionantă a unei fiice care și-a regăsit părinții, după 20 de ani. Fusese furată din tren

Și asta s-a întâmplat. După o veritabilă muncă de detectiv, acesta a reușit să-i găsească părinții biologici. Recent, cei trei s-au revăzut, iar emoțiile nici nu pot fi traduse în cuvinte.

Un test ADN a confirmat faptul că era vorba despre fiica pierdută a lui Viktor și Liudmila Moiseenko. Tatăl, aproape în genunchi, i-a cerut iertare fiicei că a pierdut-o din ochi și că, astfel, destinul ei a fost schimbat.

Publicat: 09 Sep. 2019, 12:01 Life
Pe aceeași temă