Ana Morodan a răbufnit din cauza isteriei provocată de coronavirus: ”E prima oară în viață când…”

Publicat: 13 mart. 2020, 08:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ana Morodan a răbufnit! Ana Morodan este una dintre vedetele îngrozite de epidemia de coronavirus, la fel precum ceilalți români. Vedeta a mărturisit că este prima oară în viața ei când ”militează pentru lipsa isteriei”.

Blondina care a luat parte la ”Asia Express” sezonul trecut a publicat pe rețelele de socializare un videoclip care abordează teama panicii care i-a cuprins pe români din cauza coronavirusului. Ea a explicat că regulile de igienă trebuie mereu respectate și, de asemenea, și telefonul trebuie dezinfectat!

“#KeepCalmAndResponsible (n.r.: #PăstreazăŢiCalmulŞiFiiResponsabil) Ne Dezinfectam, ne Informam, Nu Ne Atingem, suntem Responsabili fata de Context da n-o luam pe cãrãri. Ca pe mine luatul asta pe cãrare ma sperie cel mai tare. Pfoai, e prima oara in viata cand militez pentru lipsa isteriei…”, este mesajul ei.

“Suntem super tripați pe subiectul zilei. Da, toată lumea vorbește despre lucruri importante, cum ar fi să ne dezinfectăm încontinuu mâinile, să ne spălăm pe mâini, să dezinfectăm telefoanele, suprafețele pe care le atingem, să încercăm să nu ne atingem cât mai mult de ceilalți, ceea ce mi se pare o chestie bună. Mie oricum nu-mi plăceau atingerile umane cu oricine și pupăturile, că de, noi la Arad nu ne pupăm! (…). 

Cel mai important este să nu uităm să fim precauți, dar să păstrăm și o normalitate. Haideți să nu o luăm toți pe cărare, să încercăm să înțelegem că nu contează câte baxuri de făină sau ulei ne luăm. Să nu credem orice inepție care se vehiculează. Hai să verificăm sursele și să igienizăm tot. Haide să nu ne ia panică degeaba!”, i-a îndemnat Ana Morodan pe internauţi.

Publicat: 13 mart. 2020, 08:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă