Amalia Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere prin live-uri făcute pe telefon: ”Acum o să am mulți prieteni, dar virtual”

Publicat: 21 Mar. 2020, 09:49 Vedete
Amalia Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere prin live-uri făcute pe telefon: ”Acum o să am mulți prieteni, dar virtual”

Fosta soție a celebrului tenisman Ilie Năstase, Amalia Năstase, a împlinit ieri frumoasa vârstă de 44 de ani.

Cu acest prilej, Doamna Amalia – cum se numesc de altfel și episoadele pe care le face, mai nou, pentru proiectul cu același nume –  nu s-a putut sărbători așa cum și-ar fi dorit. Din cauza măsurilor de protecție luate pentru Coronavirus, Amalia a rămas acasă, alături de familia sa numeroasă și a decis să facă mai multe live-uri cu toți prietenii săi cu care nu s-a putut vedea acum.

Se pare că din cauza situației de criză în care ne aflăm, vedeta nu a mai putut pleca într-o vacanță pe care o plănuise cu ocazia zilei sale de naștere și pe care nu a mai apucat să o plătească.

Azi a fost o zi  în familie și am făcut niște live-uri de-a lungul zilei cu toți prietenii mei virtuali. Îmi doresc mai mult ca oricând să fim sănătoși și buni în continuare. Să ne gândim la cei cărora le e mult mai greu decât nouă și să fim optimiști că ne vom reveni curând din această criză. Anii trecuți tot acasă făceam, dar veneau prieteni mulți. Acum o să am mulți prieteni, dar virtual. Cadouri? Da, mi-aș fi dorit să călătoresc cu copiii și Răzvan dar după ce s-a întâmplat și de când stau acasă aș vrea să fim sănătoși toți! Vroiam să mergem la Disneyland, la Paris, nu am apucat să cumpărăm vacanță, dar asta mi-aș fi dorit, a mărturisit Amalia Năstase, exclusiv pentru Ciao.ro.

Publicat: 21 Mar. 2020, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă