Am găsit-o pe regina incontestabilă a celui mai ”boombastic” posterior de pe litoral! A făcut ravagii într-un costum de baie neon

Publicat: 05 aug. 2020, 22:07 Autor: ileana.ghinea Vedete

Mamacita, ce ”panoramă” au avut turiștii sosiți pe litoralul românesc, zilele trecute. Sigur, cei care frecventează plaja vedetelor. În toată splendoarea ei, printre șezlonguri și prosoape… fundulețul Crineeeeei Abrudan!

Fosta prezentatoare și-a etalat cu mare grație fundul ”boombastic”, frumos aranjat de… divinitate, bronz, exerciții și, probabil, iubire. Și că tot a venit vorba despre iubire, oare unde-i ea, „iubirea lu’ Crina”?

În timp ce soția sexy se poza pe plaja înfierbântată, soțul Gabi Popescu, total din alt film, se cinstea pe băieție, cu bere, alături de niște prieteni, într-un colț retras de mahala, vorba cântecului. Șters ca și personaj, Gabi este cu adevărat norocos să aibă alături o astfel de piesă, unde mai pui că este și pe numele lui de ceva timp deja.

Trebuie să recunoaștem, blonda răvășitoare, fostă prezentatoare  „leșină” cu sex-appeal-ul ei pe oricine-i stă în cale. Și, dacă, fotografiile din social media puteam să ne facă să credem că e ceva putred în Danemarca, iată că ipostazele surprinse de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, nu lasă loc de comentarii. Crina Abrundan este țiplă și respiră senzualitate prin toți porii, este evident.

Cât despre felul în care arată Crina la 42 de ani deja, mult mai bine decât acum 7 ani când prezenta știrile sportive, situația este simplă și la obiect. Sport, echilibru, alimentație sănătoasă.

„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.
Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva.
Antrenament cu sfori, gantere, benzi, împing sania, arunc mingea medicinală, pedalez pe bicicletă. Nu mă plictisesc deloc și nici nu îmi dau seama când trece ora. La început a fost destul de dificil să mă acomodez pentru că nu aveam condiție fizică aproape deloc. Fac în curând șase săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament’, povestea fosta vedetă a știrilor sportive acum ceva timp.

Publicat: 05 aug. 2020, 22:07 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă