Alina Vidican l-a uitat pe Cristi Borcea si planuieste sa faca un copil

Publicat: 09 apr. 2019, 16:34 Autor: Simona Vedete

Fosta sotie a lui Cristi Borcea si-a refacut viata si planuieste sa faca un copil in viitorul apropiat.

Alina Vidican a trecut peste separarea de Cristi Borcea, iar de mai bine de doi ani si-a facut o alta viata departe de el si de tara, stabilindu-se in Miami, SUA.

Locuieste acolo alaturi de cei doi copii ai sai si este mult mai linistita. Insa nu i-a fost usor sa treaca peste despartirea de omul de afaceri Cristi Borcea, fiind profund ranita de cum au decurs lucrurile.

Alina Vidican l-a uitat pe Cristi Borcea

Alina Vidican l-a uitat pe Cristi Borcea

Insa Alina a dovedit ca este o femeie puternica si a decis sa lase trecutul deoparte si sa-si vada mai departe de viata. Chiar este decisa sa-si gaseasca un partener de viata si se gandeste sa mai faca un copil, fiindca este tanara, potrivit Libertatea.

„Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil” a spus o sursa din apropierea Alinei Vidican pentru WOWbiz.

Au trecut trei ani de cand Alina Vidican si Cristi Borcea si-au incheiat socotelile si au divortat in fata notarului. Cei doi erau impreuna din 2011 si parea ca nimic nu o sa-i desparta.

Au impreuna doi copii frumosi, pe Alexandru si Gloria, insa copiii nu au fost suficienti pentru a le intari relatia, astfel ca au ajuns la un acord comun ca despartirea este cea mai buna varianta, chiar daca nu si cea mai usoara.

Publicat: 09 apr. 2019, 16:34 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă