Alina Sorescu și Alex Ciucu dau semne că s-au despărțit! Artista și-a șters toate pozele cu soțul ei

Publicat: 03 ian. 2022, 11:54 Autor: Maria Apostol Vedete

În ultima perioadă căsnicia Alinei Sorescu a devenit extrem de controversată din cauza unor imagini și informații pe surse care susțin că mariajul ei ar fi pe butuci. Artista nu a făcut precizări în public despre aceste zvonuri, dar gesturile ei dau de gol că ar fi, totuși, ceva probleme în paradis. 

Totul bănuielile au început din momentul în care Alex Ciucu a fost surprins singur și apăsat în vara anului 2020, într-un club de la malul mării. De atunci, cei doi au trecut prin mai multe momente în care au trebuit să demonstreze că nu s-a ajuns la divorț.

De data aceasta, un alt gest făcut de Alina Sorescu le dă de înțeles fanilor că lucrurile nu sunt roz în relația ei.

Artista a șters din nou toate fotografiile cu soțul ei. Același gest l-a făcut și în vara anului trecut. Doar că atunci a negat că s-ar fi despărțit de Alex Ciucu și a continuat să posteze alte fotografii. Acum, însă, ele nu se mai regăsesc pe profilul vedetei.

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu?

O întrebare care se aude din ce în ce mai mult, în ultima vreme, întrebare care însă nu s-a bucurat până acum de un răspuns concret. Ne amintim că în toamna anului trecut au răsărit, cumva, primele bârfe pe subiect. S-a întâmplat după o escapadă pe care a avut-o Alexandru Ciucu la mare, care s-a întâmplat în lipsa soției. La momentul respectiv, asaltată de întrebarea: „Divorțați sau nu?”, doamna Ciucu s-a rezumat să facă o declarație evazivă.

Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta.

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie.”, a spus Alina Sorescu. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a explicat artista.

Publicat: 03 ian. 2022, 11:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×