Câți bani plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru a-și duce fetele la o școală privată. Suma este imensă!

Publicat: 05 oct. 2021, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă s-a vehiculat că cei doi ar divorța, aceștia au făcut împreună un efort financiar care spulberă aceste zvonuri. Am aflat câți bani plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru a-și duce fetele la o școală privată.  

Cele două fetele ale celebrului cuplu învață la o școală din Pipera, care se află chiar în apropierea casei lor. Elena Carolina este înscrisă în ciclul primar, iar taxa de școlarizare pentru anul 2021-2022 poate ajunge până la 7.500 euro.

Câți bani plătesc pentru școala privată

Sora sa mai mică, Ana Raisa, urmează programul pentru preşcolari. Taxa anuală ajunge la 5.500 de euro, scrie Libertatea.ro.

La aceste costuri se mai adaugă și taxa de înscriere, în valoare de 500 de euro, care este unică și nereturnabilă, dar și cele pentru rechizite, masă și opționale.

Pentru un elev din ciclul primar, părinții plătesc 500 de euro pe an pentru rechizite și 125 de euro, în fiecare lună, pentru mese, după cum se arată pe site-ul unității de învățământ.

Alina Sorescu, despre soțul ei: ”Prin comparație, suntem foarte diferiți”

În vârstă de 34 de ani, Alina Sorescu a intrat în direct prin telefon într-o emisiune și a comentat informațiile potrivit cărora ea și soțul său ar urma să divorțeze.

“Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a declarat artista în cadrul unei ediții de la “Vorbește Lumea”.

Mai mult decât atât, Alina Sorescu a dezvăluit că soțul său i-a dăruit un inel cu ocazia împlinirii a 10 ani de mariaj.

“Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a subliniat cântăreața

Publicat: 05 oct. 2021, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×