Deși pozează într-o familia perfectă, realitatea pare să fie alta! Cu cine a fost surprinsă Alina Sorescu, după zvonurile divorțului de Alexandru Ciucu

Publicat: 10 mai 2021, 19:18 Autor: ileana.ghinea Vedete

Nu știm cum este viața Alinei Sorescu, în general, însă după fotografiile surprinse de paparazi CIAO.RO, nu pare să o ducă tocmai strălucit. În ciuda faptului că pozează în familia perfectă, cu viața perfectă, imaginea pe care o afișează la brațul tatălui ei, tristă și foarte agitată, spune foarte multe.

Zilele trecute, artista a fost surprinsă de paparazzi în timp ce încerca să rezolve câte ceva prin oraș. Un drum la coafor, un altul la bancă, însă toate purtate cu un vibe dubios de… sinuos. La un moment dat chiar în timp ce purta o discuție telefonică intensă, Alina Sorescu a fost surprinsă ducând mâna îngrijorată la cap, o reacție care părea să dezvăluie o veste proastă.

În tot acest periplu de activități pe care le-a avut de făcut Alina Sorescu, în apropiere i-a stat tatăl care, asemenea cum proceda la începutul carierei, o susține și are grijă să ia cele mai bune decizii. Vedem limpede că domnul Sorescu continuă să-i conducă mașina și să-i organizeze finanțele. Oare să fie aceasta o organizare general acceptată în familie, sau au apărut ceva probleme în familia Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu?

O întrebare care se aude din ce în ce mai mult, în ultima vreme, în lumea strălucitoare a capitalei, întrebare care însă nu s-a bucurat până acum de un răspuns concret. Ne amintim că în toamna anului trecut au răsărit, cumva, primele bârfe pe subiect, după o escapadă pe care a avut-o Alex la mare, escapadă care s-a întâmplat în lipsa prea iubitei sale soții. La momentul respectiv, asaltată de întrebarea: „Divorțați sau nu?”, doamna Ciucu s-a rezumat să facă o declarație evazivă:
„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta.

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie.”, a spus Alina Sorescu. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică.”, a conchis artista.

 

Publicat: 10 mai 2021, 19:18 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×